Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Saját lakás előnynek számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Saját lakás előnynek számít ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy igazából nekem nem ez számít párválasztásnál és nem is olyan barátnőt szeretnék, aki erre hajt. De most van egy lehetőségem, és úgy döntöttem 27 vagyok, elegem van az otthon lakásból - még ha teljesen ki is jövök anyámmal - inkább külön élek. Még ha hitelt is kell törlesztenem, legalább a saját lakásomba teszem a pénzt, nem idegennek adom albérletre.

Plusz csak egyszerűbb az ismerkedés stb., ha nem anyámhoz kell hazahoznom a lányt.

2020. júl. 19. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha így kérdezi valaki, akkor igen. Előny, de nem a világ egyetlen fontos dolga. És ha azt is szeretnéd, hogy magadért szeressen valaki, akkor nem mondod el neki az ismerkedés elején, hogy sajátban laksz. Ennyi a nagy trükk.
2020. júl. 19. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem okozna gondot eladni akkor jobb ha van ha megteheted
2020. júl. 19. 17:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne, bármikor lehetsz kettesben a barátnőddel és mehet a ... 😉
2020. júl. 19. 17:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Igen és akkor te már nem fogsz olyan kérdést kiírni, hogy hallanak a szülők mert hangos a szex!
2020. júl. 19. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!