Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért nem vonzó?

Figyelt kérdés

Az ismerősi köröm tudja rólam, hogy egy rendes, megbízható férfi vagyok, aki pár éven belül szeretne családot. Megvan hozzá a kellő anyagi tőkém is, mérnöki diplomás és jólfizető állásom van, vannak hobbijaim, átlagosan nézek ki. (180/65/ kevés izom, divatosan öltözöm 😀) Ugyan ezt a mentalitást próbálom sugallni társkeresőn is, de nyilván ott nehezebb átadni ezt.

Sok nő sírását hallgatva nekem ritkaság számba menő pasinak kellene lennem, akiért rendes, tisztességes értelmes és minimum átlagos külső tulajdonságokkal rendelkező lányok sora állna (lévén állításuk szerint ilyen nincs....). Ehhez képest sem társkeresőn, sem ismerősi körben nincs "szerencsém", már a képeknél elhasal a dolog.

2020. júl. 30. 12:13
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#9 🙄

Miért, te miből állsz?

Vannak olyan társkeresők, ahol ki lehet / kell jelölni EGYSZER majd szeretnél e családot, ott ez van bejelölve.

2020. júl. 30. 12:34
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Ezektől a sportoktól csak fogy az izom drága barátom. Kb olyan gebe lehetsz mint egy tour de france versenyző. Izmot kellene építened, tömegelni, súlyzózni hogy kicsit férfiasabb legyél.

7# 182/82-vel úgy nézek ki, hogy mondjuk a felső egy-két kocka enyhén kilátszik, de alatta azért van egy kis poci. Vállak viszonylag szélesek és a karokon is van azért izom. Az a tipikus átlag férfi kinézet körülbelül.

2020. júl. 30. 12:40
 13/18 anonim válasza:
95%
Én 186cm és 77kg vagyok. Amikor kettlebelleztem 70 körül voltam. Olyan súlyokkal dolgoztam szabályosan mint azok akik nálam 20-30 kg-val nehezebbek voltak. 28 kg-val szériáztam állva válból nyomással, ugyanennyivel TGU-ztam. A 40 kg súlyba, egyet szintén bele tudtam nyomni egyet állva push up-nál. Nem minden a súly. Nekem hosszúak a karjaim, és könnyen is fogyok, úgyhogy nekem sokkal több melót és kaját kell belepakolnom abba, hogy látszódjon is az izmom. Testalkattól is függ kinek mi az átlagos, meg attól is mit akarsz csinálni a testeddel. Ha arányos akarsz lenni akkor csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat (pl. fegyencedzésben lévő gyakorlatokat), esetleg később vegyél súlymellényt, az bőven elég szerintem ahhoz, hogy jó alakod legyen, mert a 180/65 az tényleg kevés, még akkor is ha Neked is hosszabbak a végtagjaid mitn az átlagnak. Ha felizmosodsz 75 kg-ra azon azért már valamennyire látszik, hogy foglalkozol magaddal. Nekem most a 186cm 77kg-om is kevés. Egészen előre tartok a saját testes gyakorlatokkal, és azért látszik, hogy edzek, de nekem a 85 kg az a súly amivel már elégedett lennék. Ha Neked kényelmes az, hogy 65 kg-vagy, azzal semmi baj, de ezzel a súly aránnyal inkább közelítesz egy Etióp futóhoz, mint egy sportos alakhoz, főleg, hogy kb. csak kardiós edzéseket végzel, amik nem izmosítanak, hanem állóképességet növelnek, és fogyasztanak. Ilyen alkattal nem nagyon fog megakadni egy lány tekintete sem rajtad. Csináld nyugodtan tovább ezeket a sportokat, mert a futástól van vádlid a bicótól van combod, csak kezdj el foglalkozni a felső testeddel, és ha egy 10 kg-ot magadta pakolsz hidd el Te is magabiztosabb leszel a kinézeteddel kapcsolatban, és jobban és fogod érezni magadat a Testedben.
2020. júl. 30. 13:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Ezek szerint én nem vagyok férfi mert külsőm ellenére, izom nélkül vannak 10/10es csajaim. Lehet van másom...

Üdv

185/55

2020. aug. 13. 20:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Majd írja be valaki, hogy pénz.
2020. aug. 13. 20:32
 16/18 anonim ***** válasza:
"(180/65/ kevés izom" Inkább 180/75 -tel mondhatnád ezt el.
2020. szept. 26. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze, mert manapság mindenkinek izompacsirtának kell lennie, mert egyébként emberszámba se vesznek. :) Szerintem xard le, ne erőlködj fölöslegesen. :))
2020. okt. 20. 01:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Én két-tálca palacsintával nyomok fekve, miközben meg tudok enni egy habos-tortát. A végén pedig sörrel öblögetek. :D
2020. okt. 20. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!