Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért nem vonzó?
Az ismerősi köröm tudja rólam, hogy egy rendes, megbízható férfi vagyok, aki pár éven belül szeretne családot. Megvan hozzá a kellő anyagi tőkém is, mérnöki diplomás és jólfizető állásom van, vannak hobbijaim, átlagosan nézek ki. (180/65/ kevés izom, divatosan öltözöm 😀) Ugyan ezt a mentalitást próbálom sugallni társkeresőn is, de nyilván ott nehezebb átadni ezt.
Sok nő sírását hallgatva nekem ritkaság számba menő pasinak kellene lennem, akiért rendes, tisztességes értelmes és minimum átlagos külső tulajdonságokkal rendelkező lányok sora állna (lévén állításuk szerint ilyen nincs....). Ehhez képest sem társkeresőn, sem ismerősi körben nincs "szerencsém", már a képeknél elhasal a dolog.
#9 🙄
Miért, te miből állsz?
Vannak olyan társkeresők, ahol ki lehet / kell jelölni EGYSZER majd szeretnél e családot, ott ez van bejelölve.
Ezektől a sportoktól csak fogy az izom drága barátom. Kb olyan gebe lehetsz mint egy tour de france versenyző. Izmot kellene építened, tömegelni, súlyzózni hogy kicsit férfiasabb legyél.
7# 182/82-vel úgy nézek ki, hogy mondjuk a felső egy-két kocka enyhén kilátszik, de alatta azért van egy kis poci. Vállak viszonylag szélesek és a karokon is van azért izom. Az a tipikus átlag férfi kinézet körülbelül.
Ezek szerint én nem vagyok férfi mert külsőm ellenére, izom nélkül vannak 10/10es csajaim. Lehet van másom...
Üdv
185/55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!