Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha végre amit vàrtam elhivnak randira, attol a ponttol mièrt mehet el a kedvem?
Alig vàrom hogy legyen ujra baratom.
Megismerek vkit meg van a magaz izgalma vajon ir e hiv e, je irt yippi.
Es aztan randira is hiv.öröm ezerrel!
Kövi pillanat: de mit vegyek fel, melegem is lesz, o fogynom kéne, ès màr meg (randi elött!!!)ràmtört a fàradtsàg, igazabol semmi kedvem a pörgeshez adreanilnhoz megfeleltsegi kényszerhez, de egy nem haver/barattal ismerkedes cimen formalis tarsalgashoz sem.
Ezeket megoldottam most ugy, hogy semmit nem mondok màr biztosra. Le van fixàlva ugyan a nap, de ugy hogy elötte par oraval lesz 100% biztos csak.
Ahelyett hogy megmaradna az az izgalom, öröm, vmi rekordsebességü lefelé ivelö hangulat lesz urrà rajtam, de még az életkedvem is elmegy, olyan szinten.
Mitöl lehet ez?
De legalàbb stilusos ahogy nézem :)
Es most làtom, ismeri azt, akit lekoppintottam koràbban es utàl mint az àllat..szal ha szoba fogok kerülni köztük, ugy inditok hogy jo hirem az nincs..az komoly.
Kezet foghatunk, én ugyanez vagyok. :D
Még nem jöttem rá, miért lehet ez, de én egy ideje hanyagolom a randikat, pedig van, akivel szívesen elmennék, de félek, hogy megint előjön az érzés, hogy nem akarom.
Akkor sorstars :)
Az hozott le a legvégen ma hogy valszeģ csak szexre megy ö is sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!