Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha végre amit vàrtam elhivnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha végre amit vàrtam elhivnak randira, attol a ponttol mièrt mehet el a kedvem?

Figyelt kérdés

Alig vàrom hogy legyen ujra baratom.

Megismerek vkit meg van a magaz izgalma vajon ir e hiv e, je irt yippi.

Es aztan randira is hiv.öröm ezerrel!

Kövi pillanat: de mit vegyek fel, melegem is lesz, o fogynom kéne, ès màr meg (randi elött!!!)ràmtört a fàradtsàg, igazabol semmi kedvem a pörgeshez adreanilnhoz megfeleltsegi kényszerhez, de egy nem haver/barattal ismerkedes cimen formalis tarsalgashoz sem.

Ezeket megoldottam most ugy, hogy semmit nem mondok màr biztosra. Le van fixàlva ugyan a nap, de ugy hogy elötte par oraval lesz 100% biztos csak.

Ahelyett hogy megmaradna az az izgalom, öröm, vmi rekordsebességü lefelé ivelö hangulat lesz urrà rajtam, de még az életkedvem is elmegy, olyan szinten.

Mitöl lehet ez?

#vàrva vàrt dolog a cél elött lehoz az életröl is, es màr nem kell
2020. júl. 27. 17:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
1radi nem a világ vége randi elött néz a partneredröl fotokat ezel biztasd magad hogy neked ezel a fiúval lesz randid és hogy lesz újra pasid ha össze jösztök
2020. júl. 27. 17:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Most igy kinyulva félàlomban randi elött kiprobalom a technikad. Habàr korabbi tanàcsokhoz hiven egy sima egyszerü atlagos srac most a jelölt, nem mucho alfahim, szoval kétlem hogy hatna hogy nézegetem. De kiprobalok minden tanàcsot.
2020. júl. 27. 17:18
 3/11 A kérdező kommentje:

De legalàbb stilusos ahogy nézem :)

Es most làtom, ismeri azt, akit lekoppintottam koràbban es utàl mint az àllat..szal ha szoba fogok kerülni köztük, ugy inditok hogy jo hirem az nincs..az komoly.

2020. júl. 27. 17:20
 4/11 A kérdező kommentje:
Együtt is dolgoznak. "Szuper."
2020. júl. 27. 17:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy addig pörgeted magad, ameddig már túl sok feszültséget okoz, mintsem örömöt. Egy kicsit lazábban kellene venned.
2020. júl. 27. 17:25
 6/11 anonim ***** válasza:
75%

Kezet foghatunk, én ugyanez vagyok. :D

Még nem jöttem rá, miért lehet ez, de én egy ideje hanyagolom a randikat, pedig van, akivel szívesen elmennék, de félek, hogy megint előjön az érzés, hogy nem akarom.

2020. júl. 27. 17:41
 7/11 A kérdező kommentje:
Hat en a mait is lemondtam. Nem tudtam összeszedni magam
2020. júl. 27. 18:21
 8/11 A kérdező kommentje:

Akkor sorstars :)

Az hozott le a legvégen ma hogy valszeģ csak szexre megy ö is sztem.

2020. júl. 27. 18:22
 9/11 anonim ***** válasza:
17%
Nem is baj h megkiméled magadtól. Plusz az egészet egy hasraütésszerű önigazolással megmagyarázni h biztos szexre megy, szánalmas. Te nem vagy való kapcsolatra.
2020. júl. 27. 22:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem meg az volt ilyenkor, hogy hirtelen egyetlen pillanat alatt elment a kedvem az illetotol. Mintha szabotalnam az eletem.
2020. júl. 27. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!