Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egyetemi ismerős elhívna kávézni, azt randira hívásként értékelnétek?
Tehát egy ismerős az egyetemen elhívna pl. kávézni, sütizni, bármi ilyesmi, a lényeg, hogy nem mondaná, hogy randira hív.
Ti ezt úgy értelmeznétek, hogy randira hívott, és ennek megfelelően alakulna az igen/nem válasz is?
#1 Tegyük fel, hogy két olyan emberről van szó, akik már mondjuk egy éve ismerik egymást az egyetemen, de sosem csináltak ilyen programokat, mint amiket említesz.
Tehát kb. a semmiből jön a meghívás.
Szerintem ezt valahol érzi az ember. Tegyük fel ismerősök vagytok, jóban vagytok de sosem csináltatok semmit így közösen, de valami alapvető ismeretség azért van. Nos az alapján, az ember többynire érzi hogy a másik hogyan viszonyul hozzá. Ha flörtöl, könnyen zavarba jön egyik v másik fél, pillantások olyanok akkor az elhívásnál már sejthető hogy ez több mint egy sima baráti kávé.
Ha meg eddig tök laza volt a viszony, nem volt úgymond semmilyen feszúltség egymás közt ami vonzalomra utalhat akkor egy sima kávézásnak venném.
Persze ezek csak ilyen megérzések, az is lehet hogy eddig tök semlegesen viselkedett ettől függetlenül ő randinak gondolja én viszont lehet hogy nem.
Minden esetre én ha magamból indulok ki, ha kedvelem az illetőt mint embert elmegyek vele ha van kedvem/ráérek függetlenül attól hogy én minek gondolom. Azt gondolom felesleges felcímkézni a találkát egy ilyen esetben mert ha ő randinak gondolta akkor az elég hamar ki fog derülni hogy többet akar és akkor eszerint alakulhatnak az események. Ha nekem is tetszik akkor lesz következő, ha nem akkor meg tisztázom hogy én nem úgy tekintek rá.
Ha meg nem randiként tekint a dologra akkor volt egy jó kávézásunk. Ennyi.
Nem. Engem diákként is hívtak meg tanáraim kávézni/fagyizni, és tanárként is szoktam meghívni diákokat kávézni – nem randi szándékkal.
Egyszer volt konfliktusom ebből, amikor egy diák durván visszautasított, arra utalva, hogy ezzel kikezdtem volna vele. WTF??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!