Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hagynak békén a nőismerősök azzal hogy “miért nincs barátnőd”?
Gyakorlatilag 14 éves korom óta ezt hallgatom. Az első években azt hazudtam hogy most a tanulás a legfontosabb, nincs időm ilyesmire. Majd az egyetem alatt azt hazudtam hogy csajozgatok én csak nem akarom lekötni magamat. A munkahelyen már boldog agglegényként állítottam be magamat, de csak nem hagynak békén 32 éves fejjel. Szoktam próbálkozni csajozni de nem nagyon megy, az évek alatt a sok visszautasítás miatt már zavarban vagyok a nőktől. Folyamatosan épült le az önbizalmam, pl középiskolában gúnyoltak a lányok, egyetemen “hánytak tőlem”, munkában meg elkerültek-kibeszéltek. Most pár éve azt alkalmazom hogy férfiként kezelem a nőket is a beszélgetések során. Már eljutottam oda, hogy kerekperec megmondom, azért nem csajozok mert nincs olyan nő akinél megütöm a mércét és ennyi! Hagyjanak békén!
Ennél többet mit tudnék tenni?
Mondjuk ha sportolnál, keményen?
Az meghozza az önbizalmat.
Aggódnak hogy kis ratyi fiú leszel és egykapuzni fogsz valami másik ratyival!
Ideje leakasztani a csajszit, hogy mindenki lássa hogy nem vagy homár.
Ha esetleg nem megy, akkor fizetsz egy csajnak hogy tegyen így mintha a csajod lenne!
Mondjuk ez azért cink, mert arra utal hogy csak ratyi lehetsz!
Vannak ilyen emberek.
Amíg nincs senkid: miért nincs barátod/barátnőd?
Mikor már van: mikor lesz eljegyzés/esküvő?
Mikor már összeházasodtatok: mikor jön a baba?
Mikor már van gyerek: mikor jön a kistesó?
Mikor már van kettő gyerek: na, lesz lassan harmadik is?
Senkinek semmi köze szerintem mások életéhez, de vannak ilyenek, akiknek csak ez a beszédtéma létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!