Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedtek magányosan, neten kívül? 35 felett?
Figyelt kérdés
Nincsenek, vagyis nem maradtak baratok.Ki van hasonlóan?2020. júl. 30. 07:42
11/16 anonim válasza:
Folyamatosan azt hallani az emberektől, hogy mindenki foglalt házas gyerekek stb.
Ezt sokan mondják...érted ugye?
Akik viszont egyedül vannak azok nem kellenek... Mert jajj ez a baj meg az a baj velük.
Egyébként leginkább a net marad.
Főleg ahol barátok már alig vannak mert szétszéledtek, egyedül az ember pedig kevés helyre jár...
12/16 anonim válasza:
A 11# jól írta a dolgokat.
Én azt mondom, hogy konferenciák, képzések, könyvtár, rendezvények esetében még talán lehet remény.(F38)
13/16 anonim válasza:
#3-as vagyok. Lovagolni szoktam oda javareszt kamaszok/ egyetemistak jarnak.Kilvöve.Túraklubb: Nyugdijas de Legalábbis 50+ korosztály. Kilöve.Nyelvtanfolyam : kamaszok és egyetmisták. Konferencian aki szimpi lett volna házas vagy homokos (Igen, belefutottam ez utobbiba). A rendezvenyekre stb megint inkább a fiatalok azon belül is ahogy an valaki itt már megjegyezte nötöbblet van Szoval inkább nöi baráti társaságok, vagy Max hazas ffi haverok (pl egy sörfeszten). Szoval vagy “csoda történik” Én már feladtam....
14/16 anonim válasza:
Igen, 30-asként azért baromira nehéz mindkét oldalon, mert már nincsenek meg azok a korábbi felületek, ahol ismerkedni lehetett (iskola, nyári táborok, haverok ismerősei, a ő ismerőseinek az ismerősei...). Az ismerősök jó része kapcsolatban van, ahogy az ő ismerőseik is. Vagy ha nem, akkor az nem véletlen, legalábbis így gondolkodnak legtöbben: Az a nő, aki a 30-as éveire egyedül van és külsőre nincs vele baj, tuti hogy problémás". Ugyanígy a férfiaknál is, "ha eddigre nincs mellette egy nő, akkor biztos baj van vele". Így aztán a két csoport esélyt sem ad egymásnak.
15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, nagyon jót mondasz, az emberek furán néznek ha 30 után egyedül vagy.
2020. júl. 31. 10:03
16/16 anonim válasza:
Gyakorlatilag ez a "2. forduló" ideje a társkeresésben. A baj szerintem az, hogy akik az 1. fordulóban már nyertek, azok közül is sokan tovább játszanak, így elveszik a lehetőséget a többiek elől. Ott van egy rakás, finoman szólva "eddig nem sikeres" férfi és nő, és közéjük kerülnek azok, akik már csak úgy megszokásból ismerkednek. És mivel nekik nagyobb a tapasztalatuk ilyen téren, sikeresebbek is lesznek. Amatőrként pedig baromi nehéz lesz félprofikkal vagy profikkal versenyezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!