Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kiírta társkeresőn hogy kerti törpéket nem keresek sokszor miért nem értik meg azok akik miatt kiírta?
Kiírta konkrétan így mert nem bírta hogy boldog boldogtalan ráírt.
min 180centi 90 kg és izmos legyen.
Erre írnak neki olyanok hogy 165 cm meg 70 kg.
Szokta mutogatni a képeket hát ezt én se értem.
Sok pasi miért nem tudja elfogadni ha van egy korlát ami alatt az adott társkereső lánynak nem kell írni?
Szerintem az igényekkel semmi baj sincs, ellenben a pofájából visszavehetne, hogy olyan dolgot ír bántó stílusban, amiről valaki nem tehet. Az adatlapját nem csak olyanok olvashatják, akik aztán ráírnak, ő ellenben minden alacsony pasit kollektíven törpéz.
Bezzeg ha egy csávó kiírná, hogy “lóba szó, colos” vagy épp “tehén”, esetleg “gebe” csajok kíméljenek, ő sértődne meg a legjobban, lefogadom. Még egyszer mondom, nem a preferenciájával van baj, hanem hogy ilyen stílust enged meg magának ismeretlen emberekkel, olyanokkal szemben is, akik tudomásul vennének egy normális, emberhez méltó megfogalmazást is. A hülyékre meg ez sem hat, látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!