Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm kiírta társkeresőn hogy kerti törpéket nem keresek sokszor miért nem értik meg azok akik miatt kiírta?
Kiírta konkrétan így mert nem bírta hogy boldog boldogtalan ráírt.
min 180centi 90 kg és izmos legyen.
Erre írnak neki olyanok hogy 165 cm meg 70 kg.
Szokta mutogatni a képeket hát ezt én se értem.
Sok pasi miért nem tudja elfogadni ha van egy korlát ami alatt az adott társkereső lánynak nem kell írni?
Ha a barátnőd ezt tényleg ebben a "kerti törpés" megfogalmazásban írta ki, akkor az azért jó, mert egy normális érzelmi intelligenciával rendelkező férfi, aki ezt egy nőtől is elvárja, jó eséllyel akkor sem fog ráírni, ha 180 cm-nál magasabb, izmos, sportos.
Ettől függetlenül én sem értem, hogy miért ír rá valakire olyan, akire nem illenek rá a másik által leírt jellemzők akár külsőre, akár más szempontból, de ettől szerintem még nem kéne ilyen bántó stílusban megfogalmazni valamit.
De bajnak nem baj, ha neki ez tükrözi a személyiségét, akkor jobb, ha ilyennek is mutatja magát, és azok írnak neki, akiknek ez az megnyilvánulás rendben van.
Gondolom, a barátnődnek is rendkívül jól esne, ha 170 vagy akárhány centijével azzal a szöveggel pattintaná le egy magas, jó kiállású pasi, aki neki tetszik, hogy "Bocs, de csak szép magas, hosszú combú nők hoznak lázba, az ilyen kis kerti törpék egyáltalán nem jönnek be."
14 Uhh ezt most megkaptam. 😂 Biztos nagyon sokat írhattam már ezek szerint csak én nem emlékszem. De érdekes, hogy vajon miért neked ennyire az incel szó? 🤔🤔
Hmmm, nem tudom.
Hát a megfogalmazás hagy maga után kívánnivalót, de alapvetően nem értem miért akkora valami ha egy embernek vannak elképzelései a választott iránt. Ne legyünk már álatentek...mert a férfiak biztos nem kerestek még célzottan szőke bögyösöket, de az tuti rendben van.
Mellesleg rengeteg magas lány keres párt, nem értem miért baj ha kiköti, hogy a férfi is legyen magas.
Sokszor nem értem a férfiakat. Mi a fenének írnak rá olyan nőre, aki nem őket keresi???
Ha a csaj igénye egy 180 + 90 kg izmos srác, akkor minek ír olyan, aki nem az és persze gyűlöli a csajt, hogy milyen bunkó, pedig nem ő létesített kontaktot.
Mi a jó ebben nektek??
Ez a kérdés egyértelműen csak azért jött létre, hogy veszekedjetek a semmin, közben a troll barátotok jókat röhög rajtatok.
Ha a kitalált csajszinak ilyen igényei vannak, akkor járkáljon a való életben és keresgesse ott akik bejönnek neki, majd ugorjon rájuk. Az ír rá a neten aki akar és élőben is az szól hozzá aki akar, éljen egyedül az erdőben ha nem tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!