Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Egy 30 év körüli férfinél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Egy 30 év körüli férfinél nálatok milyen mértékű kopaszodás fér még bele maximum? Légyszi linkeljetek képet kommentben. Életkort is írjatok. (Nem fogok üzenetet küldeni, csak kíváncsi vagyok az életkorotokra is.)

Figyelt kérdés
2020. júl. 28. 13:30
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
37%

Ha haj alapján választotok párt magatoknak meg is érdemlitek. :D

Amúgy a kopasz pasik a legjobbak csak szólok. :D

2020. júl. 28. 14:12
 12/35 anonim ***** válasza:
40%

11: ti is szoktatok. Minden második férfi elvárása kb a pitsáig érő hosszú haj. :)

Ha tőlem elvárt a borotvált test és a hosszú, ápolt haj, akkor nem várhatok el normálisan kezelt frizurát egy férfitől? Bele ne szakadjatok...

2020. júl. 28. 14:49
 13/35 anonim ***** válasza:
74%

Bármilyen belefér. De azzal egyetértek, hogy ne erőltesse, ami nem megy, tehát ha nagyon kopaszodik, tolja le inkább. Az nevetséges, mikor 3 szál hajhoz ragaszkodnak, nagyon gázul néz ki.

A férjem amúgy 20 évesen is kopaszodott már, most 31. Eddig volt vállalható, most már letolta inkább.

2020. júl. 28. 14:59
 14/35 anonim ***** válasza:
78%
Semmilyen mértékű nem fér bele nálam.
2020. júl. 28. 15:34
 15/35 anonim ***** válasza:
29%
Semmilyen. Egy 30 ev koruli ferfinek meg fiatalosan kell(ene) kineznie, eleg sok kb ennyi idos ferfi ismerosom van, es talan egy van, aki kopaszodik, mindenki masnak dus, fenyes haja van. En is meg csak 30 fele kozelitek, hagy ne nagypapakbol kelljen mar valogatni egyelore.
2020. júl. 28. 15:50
 16/35 anonim ***** válasza:
64%
Azt vágjátok amúgy, hogy erről nem tehetnek? Vagy mégis szerintetek hogyan kéne megakadályozniuk? Az általam ismert, korán kopaszodó férfiak egyike se örült neki, sőt, nagyon sok dologgal próbálkoztak, hogy megállítsák a folyamatot, de hiába, ez genetika. Vagy a hajbeültetés lenne elvárás?
2020. júl. 28. 15:59
 17/35 anonim ***** válasza:
#12 kedves kommentelő én nő vagyok nem tudom miért gondoltad, hogy férfi :D
2020. júl. 28. 16:01
 18/35 anonim ***** válasza:
40%
Arra lennek kivancsi h a sok selymes haju 30ast majd kidobjatok ha kopaszodo 40es lesz? Elobb-utobb a legtobbet utoleri, van akit elobb, van akit utobb. Teljesen folosleges valasztasi szempont szerintem. N
2020. júl. 28. 16:04
 19/35 anonim ***** válasza:
31%

16 Azt vagjatok, hogy nekem meg valami vagy bejon, vagy nem, amit nem befolyasol az, hogy szandekos-e az adott dolog vagy sem. A kopaszodas es a full kopaszra letolt haj sem jon be. Az sem jon be, ha valaki csak 165 cm-re tudott noni. Az sem, ha gorbe az orra. Egy rakas dolgot fel tudnek sorolni, es nem, nem a beavatkozas a megoldas, hanem masik no, akinek bejon, nem bonyolult :D

Es nem, nem er mindenkit utol a kopaszodas, az en csaladomban pl soha nem voltak kopasz ferfiak, mindegy hany evesrol beszelunk. Anyukam ferjenek az apja (aki meg mar nem verszerinti csalad) pedig nemhogy nem kopaszodott, de meg sem oszult. Bar az oszules nem zavar, de ilyen is van.

A paromon sem latom a kopaszodas jeleit es az idosebb batyjan sem.

En ugy vettem eszre, ez egy viszonylag ritka dolog. Ha nalatok gyakori, akkor tul stresszes eletet eltek vagy nem tudom.

2020. júl. 28. 16:17
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hol és mennyire.

Ez pl. nem zavar:

[link]

Ez igen és akkor már inkább legyen kopasz:

[link]

2020. júl. 28. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!