Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mennyire gyakori,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire gyakori, hogy a múltból bukkan fel valami és úgy alakul ki kapcsolat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a legtöbb embert gimiben meg egyetemen lehet megismerni, a baráti társaságok is többnyire ekkor alakulnak ki, viszont még fejlődik az ember személyisége, gyakran csak utána forr ki mikor már dolgozik és független.

Én munka után mentem vissza mesterképzésre, de nem érzem most sem, hogy könnyen tudnék kapcsolatot kialakítani. Viszont nem tartom elképzelhetetlennek, hogy akit most értlennek tartok az ne érne be pár év múlva.

24N

2020. júl. 27. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Simán megtörténhet, bár én épp bebuktam egy ilyet a közelmúltban, pusztán azért, mert a pasi semmivel sem lett érettebb attól, hogy elmúlt azóta húsz év. Kár érte.
2020. júl. 27. 19:47
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk azt hangoztatták anno egyetemi oktatók, tanárok "Aki itt az egyetemi évek alatt nem találja a párját, az nem is fogja." Van benne igazság. 30 felett vagyok, továbbra is egyedül. Egyetemen akik összejötek, többen már házasok. Hatványozottan több a lehetőség, mint a munka világában. (F)
2020. júl. 30. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!