Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori az hogy valakinek nem volt még kapcsolata 20-25 éves kora körül sem?
Én nekem még sosem volt párkapcsolatom, pedig szeretnék, de nem ismerem még meg egy olyan lányt sem.
Már nagyon úgy érzem hogy szinte csak én vagyok ebben a helyzetben. Régebben úgy voltam vele hogy majd lesz, meg más dolgok foglaltak el, de már egy ideje nagyon hiányzik valami az életemből, pontosabban egy aranyos lány.
Mindkeknek van vagy volt már párja ennyi idős korára, úgy veszem észre. Szerintem nagyon kevesen vannak úgy mint én.
Ti hogy látjátok?
"Már nagyon úgy érzem hogy szinte csak én vagyok ebben a helyzetben."
:D :D Önsajnáltatás és rinyálás tetőfokon.
Tudod te, hogy hány millió, milliárd veled egykorú él ezen a Földön? És azt hiszed, hogy csak neked vannak ilyen problémáid?
Ne rinyálj, emeld fel a s..gged, növessz tököt és tegyél azért, hogy legyen valakid. Ennyi.
Szerintem gyakoribb, mint az átlag gondolná.
Gimiben azt hittem, hogy alig van olyan, aki 18 és még nem volt kapcsolata. Aztán elkerültem egyetemre és megdöbbentem, hogy mennyi srác van így. Lányok közül csak olyat láttam, aki vallási ok miatt nem erőltette az ismerkedést, de srácoknál enélkül is.
Nőknél is gyakori, az én közeli baráti társaságomban is sokaknak nem volt még senkije legyen szó lányról vagy srácról. Nekem is csak 22 évesen lett először végre valahára, vége lett azóta meg semmi.
25 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!