Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan férfit aki 185cm vagy 185+cm és emellé 100kg vagy 100+kg? És nem iszik?
😂
Alkoholra gondoltam
Én 197 cm vagyok, de még csak 90 kg. Gyúrok már. 2 éve még csak 78 kg voltam. Még 2 év és jó lenne, ha meglenne a 100.
És nem iszom alkoholt egyáltalán (ebben az életben már nem tervezek), mert apám is egy alkesz volt egész életében és fiatalon én is majdnem beleestem ugyanebbe az életbe, ezért erre nagyon figyelek.
Sok sikert neked drukkolok!
Az jó dolog, hogy nem iszol!
Bár én nem iznos kigyúrt pasira gondoltam hanem husisra. :)
Én 188 magas vagyok és mellé bőven több sajnos, mint a 100 kilo. Nem is nagyon próbálkoznék senkinél, mert... egyszerűen nincs értelme. Inni nem szoktam, nem is bírja a gyomrom. Nem is értem a piásokat, hogy bírják ezt ki? A legtöbb alkohol olyan, mintha folyékony lávát öntenének a gyomromba, kivéve talán a likőrök, de azokból is elég az egy pohár.
Nem értem az ilyen tréfás kérdéseket sem a témában. Nem jó poén.
A férjem 185 centi, és már csak 93 kiló. Volt 97 is. Ha felmenne 100 fölé, neked adom.
Vicceltem nyilván.
Remélem van belőle bőven, mert én is ilyen pasit szeretnék. :))
Egyébként én pl. tényleg hasonló vagyok, persze nem magasságra, de nem ez az oka, egyszerűen ezt találom vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!