Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, Nők! Ezt a hátrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Ezt a hátrányt hogyan lehet csökkenteni?

Figyelt kérdés
Csak akkor vagyok magabiztos ha olyannál próbálkozom akit valamennyire ismerek. Még ha kicsit ismerem az is számít de leginkább ha egy baráti kör, nem is kell olyan nagyon ismernem de jobb ha kicsit jobban. Viszont az idegeneknél 0 az önbizalmam amúgy meg bőven elég. Sajnos van olyan nő akinek bejövök csak mondjuk ő nekem nem annyira vagy, hogy valaki megdicsért külsőleg már de ő foglalt. Ilyenek vannak az ismerősök között kb csak. Viszont idegeneknél elmegy az önbizalmam és ez nem lenne hátrány ha nem lenne korlátolt a félig meddig ismertek száma. De így, hogy nagyon sok embert nem ismerek ez hátrány. Mit lehet tenni ha idegeneknél ez megmaradna? Hogy lehet ebből kisebb hátrányt csinálni? Azt én is tudom, hogy több embert kell megismerni mondjuk baráti körben de az is szűkös lenne még. Más nem jut eszembe. Amúgy a külsőm több nőnek is tetszik de idegenekkel zárkózott vagyok és az előnytelenebb (jóval zsírosabb) külsejű barátom többet csajozott emiatt. Tegyük fel, hogy ez megmarad ez az idegenekkel szembeni félelem.

2020. júl. 23. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

És mi az amitől tartasz?

De komolyan?

Bárkivel lehet hasonló az érdeklődési köröd, bárkinek lehetsz szimpatikus...

Nem kell görcsösen ismerkedni. Próbálj érdeklődni, kérdéséket feltenni. Az emberek nagyrésze szeret magáról beszélni.

Szórakozás, hobbi, sport, bármi...ha találsz közös témát, akkor kezdj el gondolkodni, hogy érdemes e többet beszélgetni valakivel, mint az átlag néhány kérdés

2020. júl. 23. 19:56
 2/4 A kérdező kommentje:
ha van valami közös téma akkor is jobb ha egy térségben vagyunk mert sajnos ha látok egy idegent akkor fogalmam sincs, hogy ki ő tart e valahová van e pasija stb. Volt már, hogy nő nagyon dicsérgette a külsőm konditerembe elhívtam őt és azt mondta pasija van ilyesfajta módon állok hozzá, nem tudom, hogy foglalt e, zavarnám e. Emiatt ha egy random idegen tetszik nem merek odamenni de ha van baráti kör vagy akármi akkor tökös vagyok de csak akkor. És félek, hogy ez megmarad de akkor hogyan ne legyen ez hátrány?
2020. júl. 23. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Mármint egy társaságban.
2020. júl. 23. 20:30
 4/4 anonim ***** válasza:

Valahogy lendülj túl a holtponton. Gondolj arra, hogy egy teljesen ismeretlen csajjal mit veszítenél? Semmit. Ha elutasít, akkor mi van? Senki nem tudja meg, mivel nem ismeritek egymást, kinél terjesztene bármit is? Nem hinném amúgy, hogy terjesztene, ha igen, akkor is inkább pozitívat. Picsognak a csajok, hogy a fiúk nem mernek odamenni hozzájuk. Te oda mertél menni, hiába utasítottak, te már megtettél valami olyasmit, amit 10-ből 9 fiú nem merne.

Ha sehogy máshogy nem megy, akkor kicsit igyál. 2-3 fröccs és bátor leszel.

2020. júl. 24. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!