Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így soha nem lesz senkim igaz?
Egy terhes nő hasa a 18. hétben: [link]
Az én hasam szűz nőként, 50 kg-val ilyen: [link]
Ha még nem lenne elég, ilyen a fenekem: [link]
Megerősítésre van szükségem, de legyetek őszinték!
Te csak kifogásokat keresel.
A szomszédom egy 26 éves nő. Semmi mást nem csinál csak reggelente futni jár, és időnként bicikliznek a párjával.
És nincs hasa, és feszes a segge.
Ez egy k**úrvaegyszerű alap-sport.
Tudod, neked az élethez való hozzáállásoddal van nagy baj. Én genetikailag vékony vagyok, a felnőtt súlyom 178 centihez 56 kiló, ennyi voltam akkor is, amikor minden szart összeettem, egész nap csokin, péksütin és gyorskaján éltem, nem sportoltam semmit. Aztán 3 éve jött egy dilim, hogy ez így nagyon nem jó, utáltam magam amiatt hogy kihasználom a genetikámat, és különben is, az egészséges táplálkozásra és mozgásra mindenkinek szüksége van, nem csak annak, akin van súlyfelesleg. Úgyhogy elkezdtem heti 4 alkalommal sportolni, leginkább futni, aerobikra is jártam az egyetem alatt plusz a szobámban edzek Chloe Ting és Pamela Reif videóira. Egészségesen étkezem, cukros dolgokat nem szoktam enni, inkább csak ha vendégségben vagyok és nem akarom megbántani azt aki kínálgat, inni pedig csak vizet, nagyon ritkán teát és kávét cukor nélkül.
Őszintén, nem sokat változott a testem, mert alapból vékony voltam, ugyanannyi a súlyom, az emberek hülyének néznek, hogy miért veszem ennyire komolyan az egészséges életmódot, hiszen nekem nincs is rá szükségem. Az enyhén duci barátnőim is csak sóhajtoznak, hogy milyen jó az alakom, de ők még sétálni se hajlandóak. Úgyhogy akkor hisztizz, ha mindent megtettél azért hogy jól nézz ki és úgyse sikerül. 22N
Nincs veled semmi baj.
Itt mindenki azt hiszi magáról hogy sportos, és tökéletes teste van.
De nézz körül az utcán.
Magyarorszagon nagyon sok túlsúlyos ember van.
Te messze nem vagy túlsúlyos.
Sok férfi pont ezt az alkatot kedveli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!