Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így soha nem lesz senkim igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így soha nem lesz senkim igaz?

Figyelt kérdés

Egy terhes nő hasa a 18. hétben: [link]

Az én hasam szűz nőként, 50 kg-val ilyen: [link]

Ha még nem lenne elég, ilyen a fenekem: [link]

Megerősítésre van szükségem, de legyetek őszinték!

2020. júl. 22. 19:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
56%

Te csak kifogásokat keresel.

A szomszédom egy 26 éves nő. Semmi mást nem csinál csak reggelente futni jár, és időnként bicikliznek a párjával.

És nincs hasa, és feszes a segge.

Ez egy k**úrvaegyszerű alap-sport.

2020. júl. 22. 20:45
 22/41 anonim ***** válasza:
164/50,az gebe...
2020. júl. 22. 20:50
 23/41 anonim ***** válasza:
83%

Tudod, neked az élethez való hozzáállásoddal van nagy baj. Én genetikailag vékony vagyok, a felnőtt súlyom 178 centihez 56 kiló, ennyi voltam akkor is, amikor minden szart összeettem, egész nap csokin, péksütin és gyorskaján éltem, nem sportoltam semmit. Aztán 3 éve jött egy dilim, hogy ez így nagyon nem jó, utáltam magam amiatt hogy kihasználom a genetikámat, és különben is, az egészséges táplálkozásra és mozgásra mindenkinek szüksége van, nem csak annak, akin van súlyfelesleg. Úgyhogy elkezdtem heti 4 alkalommal sportolni, leginkább futni, aerobikra is jártam az egyetem alatt plusz a szobámban edzek Chloe Ting és Pamela Reif videóira. Egészségesen étkezem, cukros dolgokat nem szoktam enni, inkább csak ha vendégségben vagyok és nem akarom megbántani azt aki kínálgat, inni pedig csak vizet, nagyon ritkán teát és kávét cukor nélkül.

Őszintén, nem sokat változott a testem, mert alapból vékony voltam, ugyanannyi a súlyom, az emberek hülyének néznek, hogy miért veszem ennyire komolyan az egészséges életmódot, hiszen nekem nincs is rá szükségem. Az enyhén duci barátnőim is csak sóhajtoznak, hogy milyen jó az alakom, de ők még sétálni se hajlandóak. Úgyhogy akkor hisztizz, ha mindent megtettél azért hogy jól nézz ki és úgyse sikerül. 22N

2020. júl. 22. 20:52
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt a hasam, akármennyit edzettem, nem akart lemenni, aztán rájöttem, hogy az étkezés is nagyon fontos mellé. Annyiból áll a napi sportom, hogy itthon csinálok egy 10 perces alakformáló tornát (neten nagyon sok jó oldal van, bárki számára elérhető és megvalösítható), utána elmegyek vagy futni, vagy biciklizni, vagy egy kiadós gyors sétára. Hidd el, nem viszem túlzásba. Ezen felül minimálisra csökkentettem a cukoradagom, próbálok mindig egy falattal kevesebbet enni, figyelek arra, hogy sok zöldséget, gyümölcsöt egyek, és sok vizet igyak. 160 magas vagyok, 60kg-val indultam, most vagyok 53, és még mindig van hasam. De azért már sokkal jobban néz ki. Egy éve edzek. Tudom, hogy hormonproblémáim is vannak, és inzulinrezisztenciás is voltam, ezért is változtattam az életemen. Nekem még nincs meg a megfelelő motivációd, hogy ne csak siránkozz, hanem tegyél is valamit.
2020. júl. 22. 21:01
 25/41 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem az alakod miatt nincs (és valószínűleg nem is lesz) senkid, hanem a borzasztó negativitásod miatt. Vajon kinek lenne kedve egy fárasztó nap után még a te panaszáradatodat is végighallgatni nap mint nap? Hidd el, hogy még konditerembe sem kell járnod ahhoz, hogy akár csak egy kicsit is lefogyj, otthon is tudnál különböző gyakorlatokat végezni, tök ingyen, vagy elmehetnél valakivel futni, bicajozni, vagy akár csak sétálni. És nem a férfiakat kell szidni, hogy megnézik a formás nőket, mert a nők is inkább nézik meg a sportos alkatú férfiakat, mint mondjuk a pocakosakat. Legalább azon változtass, amin lehet, pl. az alakodon, az én egyik volt kolléganőm szülés után visszatért a kedvenc sportjához, a futáshoz, meg sem látszik rajta, hogy két gyereket szült. Ha téged zavar az alakod, akkor tegyél a változásért.
2020. júl. 22. 21:01
 26/41 anonim ***** válasza:
42%

Nincs veled semmi baj.

Itt mindenki azt hiszi magáról hogy sportos, és tökéletes teste van.

De nézz körül az utcán.

Magyarorszagon nagyon sok túlsúlyos ember van.

Te messze nem vagy túlsúlyos.

Sok férfi pont ezt az alkatot kedveli.

2020. júl. 22. 21:02
 27/41 A kérdező kommentje:
Ti értitek, hogy nem kell fogynom?? Rosszul oszlik el rajtam a zsír, ez a probléma. Lapos a fenekem, kicsi a mellem és hájas a hasam. Utánanézem mi kell az alakformáláshoz, kemény edzés teremben, számolni a kalóriákat stb. Futással meg ilyenekkel nem lehet alakot formálni!!
2020. júl. 22. 21:18
 28/41 anonim ***** válasza:
100%
Most akkor inkább így maradsz és szenvedsz tovább? Végülis csak ezt a lehetőséget fogadod el?
2020. júl. 22. 21:20
 29/41 A kérdező kommentje:
Nem értitek meg a helyzetemet, mennyire rosszul vagyok. Nem is figyeltek, nem kell fogynom, futástól és bicajozástól nem lesz jó alakja senkinek, ezt jó ha tudjátok!!
2020. júl. 22. 21:23
 30/41 anonim ***** válasza:
86%
Meglepődnél kérdező, hogy hányan edzenek rendszeresen azok közül, akiket te "természetesen csinos"nak gondolsz. Sokan. De még ha igaz is, ez nem akadályoz benne, hogy te is olyan légy. Neked edzened kell, neki nem. Na és? Kezdd el az edzéseket és ne 2 hétig, hanem 2 év után nézd meg, mi változott! Ha nem teszel semmit, semmi sem fog változni.
2020. júl. 22. 21:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!