Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Így soha nem lesz senkim igaz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így soha nem lesz senkim igaz?

Figyelt kérdés

Egy terhes nő hasa a 18. hétben: [link]

Az én hasam szűz nőként, 50 kg-val ilyen: [link]

Ha még nem lenne elég, ilyen a fenekem: [link]

Megerősítésre van szükségem, de legyetek őszinték!

2020. júl. 22. 19:16
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok milyen érzés selejtnek lenni gyönyörű nők között.
2020. júl. 22. 19:42
 12/41 anonim ***** válasza:
77%
40 éves,70 kg-os munkatarsnőm néz így ki kb.
2020. júl. 22. 20:14
 13/41 anonim válasza:
89%
Ha így állsz hozzá ne is várj mást, mindenki abból kell dolgozzon ami adatott neki és simán tudnál tenni a testedért, de persze siránkozni könnyebb, mint változtatni
2020. júl. 22. 20:16
 14/41 anonim válasza:
79%
Miért csak negatív lehetőségeket adtál meg szavazásnál?
2020. júl. 22. 20:21
 15/41 anonim ***** válasza:
90%

Lefotóztad a hasad, majd baraktál egy fotót egy fenékről, ahol a nő kb. 30-40 kilóval nehezebb?

Te hülye vagy?

Amúgy a hasadról csak annyit, hogy kb. 10 lányból 7-8-nak ilyen a hasa.

Inkább magadat fotózd le!

Hidd el járok sok helyre: uszoda, edző terem, foci...

A fiúknak is ugyan ilyen hasuk van. Legalábbis a többségnek biztos.

Rohadtul semmi bajod nincs.

Jó persze, ha kicsit futnál vagy valamit sportolnál és odafigyelnél a kajára 2-3 hónapig, akkor sokkal, de SOKKAL jobb lenne a helyzet, de ha ezt nem akarod akkor sincs baj.

Elég jó csaj vagy.

Az a szavazós lehetőség meg egy nagy fos. Ne legyél már hülye!

Mintha azt kérdezném, hogy lesz e barátnőm és az a válasz, hogy "Nem", meg az, hogy "Soha".

Fotózd le MAGAD!

Hidd el, hogy csak itt lesz vagy 5-6 fiú aki egyből elhív randira!

2020. júl. 22. 20:23
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy őszinte vélemény: Ha akarnál, tudnál edzeni és az étkezésedre figyelni. Ez nem egyenlő azzal, hogy mindenből a legminőségibb ételt veszed és napi 3 órát vagy az edzőteremben.

Egyébként neked első sorban egy pszichológusra lenne szükséged, mert amiket itt írtál - feltéve, hogy komolyan gondoltad - arról árulkodik, hogy a fejedben valami nagyon. nincs rendben az önképeddel kapcsolatban.

2020. júl. 22. 20:27
 17/41 anonim ***** válasza:

Nézd csak, Ő is meg Ő is 18 hónapos.

Van különdség, ugye látod? Érted?

[link]

[link]

2020. júl. 22. 20:29
 18/41 A kérdező kommentje:
Az önképem teljesen rendben van. Csak azoknak a lányoknak van ilyen hasa, akik 15 kg-val nehezebbek, egy selejt vagyok. Fiúknak lehet ilyen hasa, de én nő vagyok!! Nem elég hogy a hátam is széles, az arcom se nőies még egyéb részeim is gázak, szörnyű így élni!!
2020. júl. 22. 20:31
 19/41 anonim ***** válasza:
81%
És mi akadályoz meg benne hogy lefogyj? Szánalmas ez a vergődés amikor a 16 éves kislányok meg edzőterembe, futni járnak hogy jól nézzenek ki. Embereld már meg magad és kezdj el dolgozni magadon mert így kb valami kukában fetrengő alkoholista lesz belőled, aki jól felcsináltatja magát a sarki kocsmában.
2020. júl. 22. 20:40
 20/41 anonim ***** válasza:
71%

Ezt nőként is rossz olvasni. Tömör önsajnáltatás.

Én is hasonlóan nézek ki. Mégse hisztizek. Inkább elmegyek futni, itthon edzek minden nap. Nem sok, de akkor sem a tévé előtt punnyadok chipset zabálva:D

Itt legfőképpen a hozzáállásoddal vannak gondok. Nem pedig az alakoddal.

2020. júl. 22. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!