Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szinglik, ti hogy viselitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szinglik, ti hogy viselitek a magányt, ha az több éve tart? Nekem már borzasztó, kezdek bedilizni.

Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok, 3.5 éve hagyott el a párom (azelőtt is mindig volt más nő, de nem volt meg a kémia, vagy valami plusz mindig hiányzott, vagy többet vártak és megcsaltak, vagy hisztisek voltak), azóta 2 évig elég jól bírtam, de elkezdődtek az elutasítások amikor 2 év után próbálkoztam. Ez még jobban összetört, mára eljutottam oda lelkileg, hogy a munkámra is kihat a magány. Látom itt pár nőnek az írását társkeresőről, hogy látja a férfiakat és a búbánatot a szemükben, a depressziót. Kérdem én, aki nem multimilliomos, vagy nincs akkora és annyira közeli baráti társasága, hogy feldobja a napjait, az milyen legyen? Egy pár év után majdnem mindenkin meglátszik a magány. Ahogy múlik az idő egyre rosszabb. Huszon évesen nem aggódik az ember, mert úgyis talál valakit (többség), de 30 felett már máshogy néznek az emberre (szerencsések, jó génekkel rendelkezők 40-45 éves korig kitolhatják), gondolják h mit akar ez az öregedő alak, már biztos családos és a felesége mellett akar kalandot ez a bolond. Nekem is írnak régi barátnők, kik már mind családosak, hogy vagyok, van-e valakim. Mondom tök jó egyedül (csak mondom, de már kattogok). Erre mondják ők, hogy kizárt, a magány egy idő után felőrli az embert, hogy lehet az, hogy egy tök normális, tanult, nem ronda pasi nem talál magának valakit. Jó kérdés, 10/10 elutasít valami miatt, ami régen pl 6/3 volt. Elítélem a sorozatgyilkosokat, undorító amit tesznek, de többségüket a nők elutasítása tette olyanná, amilyenek lettek. Aki pedig gyengébb idegrendszerű, az sajnos így csapódik le. Gusztusztalan, de valahol sajnos érthető. Tudom, hogy itt mindenki aki szingli, az boldognak mondja magát, és a munka és a hobbi és barátok teljes életet nyújtanak a számukra. De tényleg így van kedves kommentelőt, vagy csak palástoljuk a bennük rejlő vágyat egy nekünk tetsző társa, egy boldog életre?
2020. júl. 21. 18:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Idősebb leszel értékeled majd a nyugalmat.
2020. júl. 21. 18:43
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Menekülj a magányba, fuss hajnalban, hideg zuhany.
2020. júl. 21. 18:48
 3/16 A kérdező kommentje:
lehet, hogy 50 felett már megnyugszom és beletörődök, de borzasztó látni, hogy 3/2 férfi komoly kapcsolatban van, vagy családja van, te meg még ,,vadászol" (vagyis vadásznál) az igazira és a sok elutasítás egyre jobban kinyír lelkileg (irigylem azokat, akiknek 20-30-50 elutasítás sem kottyan meg-ismerek ilyen pasikat).
2020. júl. 21. 18:49
 4/16 anonim ***** válasza:

Szarul viselem nagyon, de az vígasztal, hogy ha kitartóan dolgozok a vállalkozásomon egy idő után már annyi pénzem lesz, hogy megengedhetek egy sugarbaby-t magamnak és a pénz miatt is jönni fognak majd az alkalmik.

Amúgy meg menj társosába, ismerkedj ha lesz új kapcsolatot könnyebb lesz feldolgozni az egészet. Sok sikert

2020. júl. 21. 18:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Egyre rosszabbul főleg 40 felett. Vagyok már
2020. júl. 21. 19:05
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, több mint 6 éve egyedül. Hullámzóan viselem, bár az utóbbi 1-1,5 évben egyértelműen rosszul, és ennyi ideig nem szoktak tartani a rossz időszakok. Teljes kilátástalanság, szerintem már örökre így maradok. Nem gondolnám, hogy később könnyebb lesz, sőt...
2020. júl. 21. 19:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Rosszul. De ha nem akarok végleg egyedül maradni, akkor továbbra is próbálkozni kell. Ez van. Van nem egy ismerősöm, aki 60 felett talált társat és boldogok! Döntsd el, az elutasítástól vagy az egyedülléttől tartasz jobban?
2020. júl. 21. 19:25
 8/16 anonim ***** válasza:
#2 Menekülj a munkába akart lenni, csak fáradt vagyok. :)
2020. júl. 21. 19:27
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon sötéten látom a jövőt, a férfiak nagy részének k*rva kell, de közben legyen rendes is a nő, értsen mindenhez, de ne legyen okoska se. Lehet rossz korba születtem.
2020. júl. 21. 19:29
 10/16 A kérdező kommentje:

,,Nem gondolnám, hogy később könnyebb lesz, sőt..."

Édesanyám párja (6 évig voltak együtt) nemrég halt meg, Isten nyugosztalja. Távkapcsolat volt, de előtte 5 évig volt magányos édesanyám párja, miután meghalt a felesége. Borzasztóan nehezen viselte, aztán ugye megint egyedül volt szinte, mert csak évente pár hetet töltött édesanyámnál. Ideje korán meg is halt infarktusban, mindig panaszkodott, hogy egy bizonyos kor után (50 felett) elviselhetetlen a magány és az ember szinte nem akar tovább élni. Pedig erős jellemű és jó teherbírású férfi volt.

2020. júl. 21. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!