Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/11 anonim válasza:
Ha foglalt, akkor nem életed szerelme. A beteljesületlen szerelem inkább csak vágy, ábrándozás. Nálam legalábbis messze mást jelent az igazi szerelem.
4/11 anonim válasza:
Nincs ilyen, h életem szerelme. Sok emberbe bele lehet szeretni.
5/11 anonim válasza:
Elég nehezen. Próbálok nem gondolni arra, vajon mit csinálhatnak most... Pocsék érzés.
6/11 anonim válasza:
Már elfogadtam. Tulajdonképp a csajszi se járt sokkal jobban, mert össze-vissza csalja. Ha nekik ez kell, csak tessék! Tisztes távolságból amúgy is vonzóbb.
7/11 anonim válasza:
Pocsékul. Tereld el a gondolataidat akármivel, leszámítva az ivást meg a drogot. Ismerkedj másokkal, randizz aktívan, legalább arra az időre elfelejted.
Sajnos az idő e legjobb orvosság, de az hosszú...
Attól, hogy sokakat meg lehet szeretni, miért ne lehetne olyan fogalom, hogy életünk szerelme. Van olyan, hogy pl. elveszünk valakit, család, stb. de nem vagyunk képesek úgy szeretni, mint azt, aki életünk szerelme volt. Ez persze elmúlhat, de ettől még emlékszünk rá, hogy milyen volt.
Én is voltam így, már nem vagyok belé szerelmes, rosszat nem tennék neki, de ha tőlem függetlenül rossz érné, valahogy nem tudna nagyon érdekelni. Viszont félek, hogy senkit srm fogok tudni úgy szeretni, mint anno az illetőt.
8/11 anonim válasza:
Lexarom, már az autómat szerelem. :D
9/11 anonim válasza:
Leszarom, mivel akkor is visszautasított, mikor szingli voltam, lel 😎
10/11 anonim válasza:
Ennél már csak az rosszabb, hogy nem foglalt, de nem szeretne kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!