Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális nő már kevésbé kell a férfiaknak?
29 éves, dolgozó, csinos, céltudatos, rendes nő vagyok, jelenleg egyedül élek, főzök, mosok, takarítok és igaz, hogy nincs nagy karrierem, de szeretem a munkámat és jól meg is élek belőle. Sajnos sokadszorra futok bele olyan 28-35 év között férfiba, aki azzal indokolja, hogy nem szeretne tőlem semmit, hogy nem vagyok elég izgalmas. A normális életem és a normális hobbim, a kevés, de igaz barátom nem elég izgalmas a pasiknak. Túl rendesenek érzem magamat. Minden fent említett típusú pasinak volt valami nagyon extrém, instás hőn imádott nője, akinek végül a pasi nem kellett.
Sok nő olyan jól menedzseli magát a közösségi oldalakon, menő helyekre járnak bulizni, vagány hobbijuk van, hatalmas baráti körük.
Lehet, hogy csak rossz időszakomat élem és furcsa férfiakba futok bele. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy ilyen marketingelés kell ahhoz, hogy legyen párom? Sokat dolgozom, a szabadidőmet szeretem értelmesen tölteni a szeretteimmel, barátaimmal. Úgy érzem normális és kerek az életem, de az utóbbi időben ez kevésnek bizonyult. Voltatok már ilyen helyzetben? Tudnátok tanácsot adni, hogy mihez kezdjek?
Jo lesz neked a Sorgyari portas alias Omlos szamar :)
Egyidosek vagytok, o se tul izgalmas, segedmunkas a mekiben, idonkent a kezehez hegeszti a borosuveget, de jol elvan.....
Megváltozott a klíma.
A fiaim nem nősülnek. (30 ++) Én sem. Barátnők jönnek mennek.
1 év után jártam ismét szórakozóhelyen. Mintha egy másik univerzumba csöppentem volna. Fiatal csinos nők mindenkivel szóba álltak, bőrszínre életkorra tekintet nélkül.
Önfényezés 9000 felett.
Érdekes aki ilyen normális és csinos általában 20 év felett nem hogy kapcsolata nincs, hanem konkrétan szingliként nem tölt el időt.
Ezek alapján szerintem semmi baj nincs veled, valószínűleg csak túl válogatós vagy a férfiak külsejét illetően és/vagy egyéb dolgokban.
Amúgy én férfiként élek ugyanígy: stabil munka, céltudatosság, háztartás vezetése, igényes megjelenés. Szeretek fun dolgokat is csinálni (karaoke, ivás, gastro), de sokaknak ugye csak az az élet, ha 0-24-ben megy az arconpörgés.
Szóval a válasz a kérdésedre: de, vannak férfiak, akiknek inkább kell normális nő - az igazi kérdés viszont az, hogy azok között a férfiak között találsz-e neked megfelelőt? (Hint: a nagyon jóképű pasik között nagyon-nagyon kevés az olyan, aki nem csak szexre hajt, intelligens, humoros, szorgalmas és még egyedülálló. Nem ismerem a preferenciáidat, de úgy sejtem, valamiből érdemes lenne engedned kicsit.) 29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!