A férfiaknak mi a véleménye a normális méretű, kinézetű műkörömről?
Figyelt kérdés
Pl. egy sima francia manikűrös S-es méretű (legkisebb) műkörömről, vagy egy szimpla egyszínűről.
tehát nem az extra nagy és hegyes végűre gondolok.
De szerintem a legkisebb műkörmön is látszik valamennyire, hogy nem igazi. Nem tudom, a férfiak egyáltalán mennyire nézik a körmöket?
És mit gondolnak, ha meglátják, hogy valakinek műkörme van? :D
2020. jan. 21. 21:14
2/7 anonim válasza:
Szerinted melyik ferfi fogja tudni, mit ertesz "egy sima francia manikűrös S-es méretű" mukorme alatt?
3/7 A kérdező kommentje:
Az csak egy példa volt. Ha figyelmesen elolvasod, látsz ott másik példat is. Sok sikert.
2020. jan. 22. 01:50
4/7 anonim válasza:
Nekem ilyen van, kétféle pasival találkoztam, akit nem érdekel (gyanítom fel se tűnik neki), meg akinek tetszik (pár ember megdicsérte már).
Az viszont senkinek se tűnt fel, hogy építve van.
5/7 anonim válasza:
Nekem jobban tetszik a saját, bármilyen is. A műkörmön meglátszik hogy egy vastag, épített réteg van rajta, szóval ez nekem nem jön be. Valahogy mindig arra gondolok olyankor amikor meglátok egy műkörmös lányt, hogy biztos el akarja takarni a saját körmeit mert ocsmányak. F28
6/7 anonim válasza:
Irtózom tőle. Éppúgy, mint a rajzolt szemöldöktől, piercingtől, feltöltött p**szájtól, szilikonmelltől, partvis-szerű műszempilláktól. Fiatalokon nevetséges, idősebbeken szánalmas.
7/7 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem érdekelnek a körmök.. tehát lehet festetlen, lehet festett, és akár műkörme is lehet ha nem valami nagy karomkinézetű akármi van az ujjain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!