Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Orr piercing vérzés normális?

Orr piercing vérzés normális?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tegnap lövettem az orr piercingemet, semmi gond nem volt vele, fertőtlenitettem 70%-os alkohollal. Viszont ma amikor fülpiszkálóval fertőtlenítettem kicsit kihúztam a pc-t, hogy jobban hozzá férjek és neki állt vérezni. De csak sgy pillanatra, aztán el is állt. Ez gond?

2019. nov. 26. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy gond. Nekem mikor lőtték még 1 hétig bevolt gyulladva. Bár en nem alkoholoztam csak kremmel kentem amit adtak. Aztan volt olyan mikor mar meggyogyult egy ideje en meg veketlen sminklemosas kozbe kiteptem. Verzett de visszatettem. Nem lett baja.
2019. nov. 26. 18:38
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszi a valaszt :)

Es meddig normalis ha gennyezik? Egy picit váladékozik de csak minimalisan

2019. nov. 27. 20:45
 3/3 anonim válasza:
88%
Nekem is vérzett szúráskol, és utánna is. Meg a mozgatás pokoli volt (gyógyulóban van a pcm). Amúgy lövetni nem jó, elvileg nem jó a szívednek (profi pcs mondta)
2019. dec. 5. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!