Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hogyan dolgozza ezt fel? G...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan dolgozza ezt fel? Gondolok arra, hogy látjátok a sok szép nőt és soha nem érhetsz hozzá egyikhez sem. Persze akire ez érvényes.

Figyelt kérdés
2020. júl. 21. 07:32
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
jobb kézzel
2020. júl. 21. 07:33
 2/10 anonim ***** válasza:
42%

A sok szép nő ugyanolyan büdöset szarik.

Amúgy meg a legtöbbjük addig érdekes, amíg meg nem ismered őket.

Pl. fantáziálsz róla, hogy húú de megfognád a fenekét. De ha már a tiéd, és ezt bármikor megteheted, már nem is olyan izgalmas, csak az első pár alkalonnal.

Úgyhogy jobb is ha megmaradsz az illúzióban, a képzelet jobb mint a valóság.

2020. júl. 21. 07:38
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Én pl. sokáig, évekig nagyon kívántam egy kolléganőmet. Aztán az egyik buliban megvolt, és azt kérdeztem magamban, hogy Hát ez ennyi?? Sőt, már dugás közben azon gondolkodtam, hogy ezért epekedtem ennyi ideig, meg járattam rajta az agyam? :D Elképzelni jobb volt. Utána már nem is tartottam olyan kívánatosnak.
2020. júl. 21. 07:48
 4/10 anonim ***** válasza:
14%
Ha lenne nőd is, képtelen volnál szeretni, mert férfi vagy.
2020. júl. 21. 08:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez kellemetlen. A nőknek is rossz ha nem lehet övék az a pasi aki tetszik nekik. Képzeld az is fontos hogy ők mit szeretnének nem az van hogy ők tárgyak, és ki kell őket osztogatni.

Feldolgozni úgy lehet ha ezt tudatosítod magadban.

Amúgy meg lehet hogy egy szép nőnek bejönnél, csak már olyan előítéleteid vannak hogy észre sem veszed.

2020. júl. 21. 08:23
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Úgy dolgoztam fel hogy elkezdtem sportolni, külön költöztem, belefektettem némi energiát magamba és a társkeresésbe és lám, lett egy gyönyörű barátnőm.
2020. júl. 21. 09:05
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet kicsit félreérthető volt a kérdés. Inkább olyan férfiak válaszára lennék kíváncsi, akiknek magas a libidójuk, de évek óta nem jön nekik össze semmi. Hogyan lehet ezt kezelni?
2020. júl. 21. 09:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kezelik hogy napi 5 kérdést kiírnak ide erről :) Te is megpróbálhatod ezt, csak legyen egy jó fantázianeved. De inkább csináld úgy ahogy a 6-os.
2020. júl. 21. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
De mi az oka h nem jön össze? Külső vagy belső?
2020. júl. 21. 10:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Néha jó lenne egy cheat kód, amivel csak rámutatsz bármilyen nőre és a tied :D
2020. júl. 23. 06:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!