Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem hiszi el a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem hiszi el a legtöbb férfi, hogy jó külsővel könnyebb érvényesülni a nőknél?

Figyelt kérdés
A nők is szeretik az olyan embereket, akikben van valami plusz. Ahogy mi férfiak is a csinos nőket. Korábban soha semmi sikerem nem volt a nőknél, mert kirándulgatni nem szeretek, túl nagy lelki támasz sem vagyok és a munkámban sem én vagyok a legnagyobb szakember. Ezt még megkoronáztam azzal, hogy jól sem néztem ki. Évek alatt igaz, de beláttam, hogy az utóbbin a legegyszerűbb változtatni. Kevesebb evés, több mozgás és kondi. Igaz, most sem jönnek hozzám a lányok, szóval az otthonülős mentalitást is le kell azért vetkőzni. Azóta viszont nem folyamatos rossz élményeim vannak a nőkkel és a szex sem egy túlmisztifikált és elérhetetlen valami. Továbbra sem vagyok persze sem sikeresebb, sem gazdagabb, de egy jó kiállás iszonyat fontos a nőknek.
2018. nov. 2. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ne hari, de nem kéne olyan nő aki az izmaim miatt van velem...
2018. nov. 2. 17:25
 2/9 anonim ***** válasza:
54%

Te még is honnan veszed ezt a marhaságot?

Vagy csak provokáció? :) annak hihetőbb....

Mindenki tudja, hogy egy jóképű férfi hamarabb talál nőt. Ezzel semmi újat nem mondtál senkinek.

De olykor hiába egy izmos test ha arcra nem vagy jóképű, cseszheted az izmos tested. Az ember fején max plasztika segít.

2018. nov. 2. 17:26
 3/9 A kérdező kommentje:
17:26 : Nézd, nem az a kilátástalanság, mint amit leírtam. Én tudom milyen az, amikor az online társkeresőket bújod vagy arra vársz, hogy majd egy ismerős ismerősével sikerül összejönnöd. Ezek mindegyike esélytelen próbálkozás. Pénzt szerezni nehéz, érdekesnek lenni különösen nehéz.
2018. nov. 2. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
30%

Biztos azért nem hisszük el, mert folyton azt hallgatjuk a nőktől, hogy ők mennyire nem felszínesek, hogy nekik a belső tulajdonságok számítanak csak.

(mondom ezt úgy, hogy amit meg tudok tenni, azt megteszem, sportolok, nem vagyok elhízva, egészségesen élek minden téren, de van ahol a genetika kibabrált velem)

2018. nov. 2. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Mert naivak, nem ismerik a nőket, ráadásul még hisznek is nekik. Nyilvánvaló, hogy a siker kulcsa elsősorban a külső.
2018. nov. 2. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

"Ne hari, de nem kéne olyan nő aki az izmaim miatt van velem..."

De jot nevettem a kettos mercen!

Nekem meg nem kell olyan ferfi aki a mellem merete, a karcsu labam, a jol vagott frizuram es a smink tudomanyom miatt van velem. = A ferfiak 99%-a

Na most akkor mi van?

Es atfogalmaznam az eredeti kerdest.

Miert nem erti a legtobb pasi, hogy a jo kulso nem Thor jellegu kinezetet takar. Hanem apoltsagot, stilusos ruhakat, jol vagott frizurat, normalis cipot=harmonikus megjelenest!

Es miert nem ertik meg, hogy ha a szemelyiseged nulla, akkor meg tok mindegy hogy nezel ki! ( es maradjunk az atlag ferfinal!)

2018. nov. 2. 17:45
 7/9 anonim ***** válasza:
23%

6 os : nincs kettős mérce, nem a mellméretet nézem!

Ápolt vagyok, rendben tartom a dolgaim, stb, ugyanezt várom el amit nyújtok. Akkor én vagyok a maradék 1%?...mondjuk teljesen mindegy :)

2018. nov. 2. 18:21
 8/9 peca1000 ***** válasza:

Nekem egyedüli izmos testrészem a farkam. Csóró, kopaszodó, pocakos pali vagyok.

Viszont ápolt vagyok, normálisan öltözködöm, viselkedek, kellően vicces vagyok, és jé! mindíg van nőm! :)

2018. nov. 2. 18:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert ez az igazság.
2018. nov. 3. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!