Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem hiszi el a legtöbb férfi, hogy jó külsővel könnyebb érvényesülni a nőknél?
Te még is honnan veszed ezt a marhaságot?
Vagy csak provokáció? :) annak hihetőbb....
Mindenki tudja, hogy egy jóképű férfi hamarabb talál nőt. Ezzel semmi újat nem mondtál senkinek.
De olykor hiába egy izmos test ha arcra nem vagy jóképű, cseszheted az izmos tested. Az ember fején max plasztika segít.
Biztos azért nem hisszük el, mert folyton azt hallgatjuk a nőktől, hogy ők mennyire nem felszínesek, hogy nekik a belső tulajdonságok számítanak csak.
(mondom ezt úgy, hogy amit meg tudok tenni, azt megteszem, sportolok, nem vagyok elhízva, egészségesen élek minden téren, de van ahol a genetika kibabrált velem)
"Ne hari, de nem kéne olyan nő aki az izmaim miatt van velem..."
De jot nevettem a kettos mercen!
Nekem meg nem kell olyan ferfi aki a mellem merete, a karcsu labam, a jol vagott frizuram es a smink tudomanyom miatt van velem. = A ferfiak 99%-a
Na most akkor mi van?
Es atfogalmaznam az eredeti kerdest.
Miert nem erti a legtobb pasi, hogy a jo kulso nem Thor jellegu kinezetet takar. Hanem apoltsagot, stilusos ruhakat, jol vagott frizurat, normalis cipot=harmonikus megjelenest!
Es miert nem ertik meg, hogy ha a szemelyiseged nulla, akkor meg tok mindegy hogy nezel ki! ( es maradjunk az atlag ferfinal!)
6 os : nincs kettős mérce, nem a mellméretet nézem!
Ápolt vagyok, rendben tartom a dolgaim, stb, ugyanezt várom el amit nyújtok. Akkor én vagyok a maradék 1%?...mondjuk teljesen mindegy :)
Nekem egyedüli izmos testrészem a farkam. Csóró, kopaszodó, pocakos pali vagyok.
Viszont ápolt vagyok, normálisan öltözködöm, viselkedek, kellően vicces vagyok, és jé! mindíg van nőm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!