Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak nőknél érvényes az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nőknél érvényes az a teória, hogy bárkinek lehet párja, a férfiaknál pedig nem?

Figyelt kérdés
Férfiaknál a meglévő párkapcsolati és szexuális tapasztalat, egyedül élés, jó fizetés, kocsi stb. döntik el ezt, ahogy tapasztaltam.
2019. nov. 2. 11:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nőknél sem érvényes, hogy bárkinek lehet. Akár férfi vagy, akár nő, ha nem tudsz legalább egy másik ember szemében bármilyen külső vagy belső tulajdonságod alapján vonzó lenni, akkor nem lehet párod, vagy legalábbis nem a személyes vonzalmon fog alapulni a kapcsolatotok.
2019. nov. 2. 12:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem helytálló. Főleg, ha van valamilyen betegsége a férfinak, akkor az "egyedül élés" majdnem garantál...
2019. nov. 2. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Vagy minden szempontból megfelelő partynak kell lennie egy férfinak vagy prostizhat élete végéig.
2019. nov. 2. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Én több egyedülálló nőt ismerek (negyvenes korosztály vagyunk) egyedülálló férfit aki nem csajozik legalább,egyet sem.
2019. nov. 2. 13:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyedülálló férfinak is csak akkor van értelme csajoznia, ha megteremti magának azt az élethelyzetet, ami a nők általános elvárásainak megfelel, különben sose lesz semmi sikere.
2019. nov. 2. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:
79%
Hm. Talán egy hónapja voltam egy utcai rendezvényen. Én is a barátnőmmel mint a többség. Éppen azt figyeltük mennyi női csoportosulás van, mindenféle korosztályból. Pasik a többség, nőkkel körülvéve. Nem értem mi ez az őrület itt a gyakorin. Magyarországon statisztikailag nő többlet van. És ez nem csak a 40 év felettiekre jellemző. Persze van olyan év amikor fiuk születnek többen, meg olyan is amikor kislányok potyognak az égből.Aztán az adott helytől is függ. Ált. iskolában egy kis faluban szinte csak lányok voltunk. Elköltöztünk máshova a többség ott fiú volt. Ha Te férfiként azt tapasztalod, hogy a környezeted inkább fiú, nézz körül egy kicsit messzebb. Állítólag az Alföld egyes városaiban óriási a nőtöbblet.
2019. nov. 2. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
46%
nagyjából igen, persze nőknél is aki egy bálna, kisebb az esélye. De ha csak alulról súrolja az átlagot, már sok pasi rárepül
2019. nov. 2. 14:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Figyi, rettenet kövér, bányarém társad, aki a kutyának se kell, bármikor lehet. Ebben nem akadályoz meg, hogy férfi vagy. De nőként se kapnál jobbat alapból. Azért már mindkét nemtől elvárnak valamit.
2019. nov. 2. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!