Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A neten társkereső oldalon megismerkedtem és férfival aki találkozni akar, rendszeresen üzenünk egymásnak azonban nem küld magáról több képet csak egy képe van feltöltve ez miért van?!
Ahelyett,hogy itt vergődsz,beszélj meg vele egy találkát.És le van tudva a relytély,ha már ennyire izgat.
Sokminden lehetséges.Pldául az is,hogy tök gáz a fényképe,nem fotogén ,és lehet te ez alapján döntenél.
De az is lehet,amit mások írtak.
Messzebről ugyis meg tudod nézni.Ha hazudott,és látod,h teljesen más,akkor ne menj oda,és kész.Legfeljebb vesztettél két buszjegyet,meg félórát.Na bumm!
Engedd már meg neki, hogy itt "vergődjön", ez az oldal részben erről szól.
Neeem, semmi esetre se szervezz találkát! Felejtsd el!! Egy normális ismerkedés nem ilyen.
33#
Nem azt írtam ,hogy tilos vergődni,hanem azt,hogy rövidre zárhatná.Olvasni kéne a sorok között.
Ha megengeded,hogy leíjam. a véleményem,mert erről szól az oldal,ugyebár.
Egy nagy valószínűséggel kamu email címet adott meg még amit utána pár nap múlva TÖRÖLT!!!
Ezt magyarázza meg nekem valaki.. ennek mi értelme van?!
Mivel egy email címet volt hajlandó megadni nekem kb
Ezredik kérésemre - mint elérhetőség-
biztos, hogy kamu profil, ne foglalkozz vele.
én sem szeretem magam fotózni, de ha ennyire szeretne valaki rólam képet, akkor természetes,hogy én is küldenék, ha ő is küldött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!