Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok magamnak partnert a huszonéves-harmincas korosztályban, ha kicsit különc elképzeléseim vannak a jövőről?
Arra kérlek titeket, hogy ne azon lovagoljunk, hogy mit hogyan valósítanék meg vagy, hogy ki mennyire ért egyet az alábbiakkal. Eléggé körvonalazódik bennem, hogy hogyan szeretném élni az életemet, és mivel nem ez a fő csapás a fiataloknál, ezért attól tartok, hogy partnert nem találnék magamnak. Szerintetek mennyire reális, hogy egy hozzám hasonló "elvarázsolt" embert leljek fel?
- olyan embert szeretnék magam mellé aki kicsit filozófus/spirituális beállítottságú, érdeklik a metafizikai kérdések
- fontos számára, hogy minél erényesebb életet éljen, stabil értékrendszere van, erkölcsös, és tökélyre akarja magát ilyen téren csiszolni, legalábbis erre törekszik
- kicsit ki van ábrándulva a fogyasztói társadalomból
- eljönne velem nem hagyományos módon utazni, akár több hónapra is, különböző kultúrákat megtapasztalni, helyi családokkal élni
- szereti a természeteket, művészeteket, tudományt, szabadidejében ezzel foglalkozik
- szorgalmas, kétkezi munkákat kitanulni nem rest
- hajlandó velem egy vidéki vagy erdélyi parasztházba költözni és földdel, növényekkel, esetleg állatokkal foglalkozni később, minél önállóbban lenni (miután megkerestük a pénzt és kiuataztuk magunkat)
- aktívan ápolná velem a magyar kultúrát, magyar tradíciókat, a magyarságnak fontos szerepe lenne az életünkben
- örök érdeklődő természetű, nyitott gondolkodású
- aktív, inkább túlmozgásos, mint henyélő típus
- rajong a természetért és velem tartana az egyik kedvenc tevékenységemnél, a hosszútávú túrázásnál, gyaloglásnál, (több száz km-ek) zarándokutak (nem vallásos indíttatással)
- huszonéves, vagy harmincas
A hasonlóan az túlzás. :)
A természetet szeretem nagyon, szeretek túrázni, szeretek kimenni a természetbe, de nem költöznék le teljesen földművelni a világ végére.
Tök jó lenne egy hatalmas kert ahol a földművelést lehet űzni, de tervezőmérnökként nem adnám fel a szakmám, mert szeretem. Az meg odaköt, ahova, érted.
Szimpatikus tényleg az elgondolásod, de szinte kizárt, hogy egy ilyen férfit találni tudj, legalábbis szerintem.
De ha két embernek azért nagyrészt találkozik a világnézete, biztos hogy megfelelő kompromisszumokkal boldogok lehetnek, olyan kompromisszumokkal ami még belefér.
#11 szerencsére az én szakmámnál reális esély van egy távmunkára. Azért nem teljesen lennék nomád, internet az kell. :) A tapasztalataim azt mutatják, hogy nem lehet megélni teljesen "önfenntartásból," valami munka kell.
Remélem így lesz, ahogy mondod.
Látod kérdező? Ezek közül a tulajdonságok közül nagyon sok megvan külön külön egy emberben, de kizárt dolog, hogy van olyan aki az ÖSSZES kritériumnak megfelel.
Én sajnálom kicsit az olyan embereket mint te, mert miközben ezeket a tulajdonságokat keresed a másik emberben, lehet elhajtasz olyat is, akivel - ha időt hagysz neki - nagyon boldog is lehetnél, nem hónapokról beszélek, de egy kis idő, hogy megismerd és akkor hidd el elfelejtenéd azt, hogy a 10 pontból (most csak írtam egy számot) lássuk csak 8-9 megvan de hiányzik ez meg az, ezt felejtsd el, és boldogabb leszel. Ezzel a jelen helyzettel amiben vagy hosszútávon nem egészséges nem mész vele sokra, ezt írtam már, hogy miért.
Utazz egyedül, aztán az utazásaid alatt hátha találkozol Vele. Csináld meg az El Caminot, hátha ős is ott sétál valahol az Úton.
Ha kiutaztad magad és még mindig nem találtad meg, akkor kezdd el itthon keresni. De ne várd el, hogy valaki mindent eldob és utazik veled, majd letelepszik valami Isten háta mögötti faluban és földművelésből fogja fenntartani magát. Vannak ilyenek, de ezek a párok együtt alakítják az életüket. Ez nem úgy működik, hogy te elvárod és ehhez keresel alanyt akinek meg kell felelnie mindenről a listádon.
Elég lett volna annyit írnod a hosszú szöveg helyett, hogy csaj vagy. Igen, ennyi elég ahhoz, hogy találhass.
Amúgy nézz körül a hippik között, az újgenerációs alterok között vagy a vidéken újrakezdőknél.
Mondjuk, amiket leírtál, az meredek... Legyen elvont, spirituális, de azért keressen sok pénzt az utazásokra. Értsen mindenhez IS. Csináljon mindent IS.
Szerintem felezd meg ezt a szöveget, mert valószínűleg te még negyedét sem tudod ennek hozni.
En 30 eves korom ota elek remete eletet Azsiaban egy eldugott helyen. Novenyekkel is foglalkozom, baromfi is van.
De a magyar kulturat nem apolom, attertem az iszlamra es a Korant tanulmanyozom :)
36F incel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!