Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy Audi A4-re tapadnak jobban a nők vagy egy Mitsubishi Lancerra?
Figyelt kérdés
Sima Lancer, nem Evó!2020. júl. 17. 18:21
21/23 anonim válasza:
Attól függ ki vezeti. Xd Ha egy hülye vagy, - márpedig ha a kocsiddal szednél fel nőt az vagy, - akkor rajtad semmi sem segít öregem. XD
22/23 anonim válasza:
A nők már a ritkaságszámba menő friss levegőre tapadnak, amin egyik kocsi se igazán segít, mert mindegyikkel száguldozni fogsz ha kell ha nem, ha már megvetted. Akkor már azt vedd ami kevesebbet pufog ki.
23/23 anonim válasza:
Nem is tudom, az én férjem Suzukit vezet, amióta ismerem, sosem tapadtam a kocsijára, a mosolyától viszont mai napig lecsúszik a bugyim. De ne aggódj, biztos vannak olyan nők, akik a kocsira tapadnak, nem a férfira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!