Összkerékhajtást, hogy tudom ellenőrizni, hogy működik-e?
Figyelt kérdés
Először vennék terepjárót,( Pajero, Volvo XC90),de nem tudom, hogy tudnám leellenőrizni, hogy működik-e az összkerékhajtás.2020. júl. 14. 08:10
1/6 anonim válasza:
Kapartasd el, az a legegyszerűbb. (Fűben, földes úton, nem aszfaltra vagy betonra vagy kavicsos útra gondoltam, félreértés ne essék.) Ott egyértelmű nyomot hagy ha hajt a kerék.
2/6 anonim válasza:
Ráállsz valami görgőre az egyik kerékkel. Ha elindulsz akkor jó.
3/6 anonim válasza:
Volvo esetén, ha nem működik, akkor azt jelzi. Egyébként sóderes vagy más okból erősen csúszós úton bő gázzal indítasz, hallani fogod, hogy kikapar az eleje, ez után mégis elindul az autó (amikor a hátsó tengely is kap hajtást).
4/6 anonim válasza:
Ha elviszed átnézésre vétel előtt, a csápos emelőn elég egyszerűen meg lehet nézni :)
5/6 anonim válasza:
Emeld fel és forgasd mega az egyik keteket kézzel ha forog mindegyik,akko van összkerék.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2020. júl. 14. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!