Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem bulizós, 27 evesen hol tudna ismerkedni, neten kívül, kisvárosi vagyok..:/?
Figyelt kérdés
Tehát fogalmam sincs hol kene, neten szoktam nincs nagy baráti társaságom, ötletek?2020. júl. 16. 17:10
1/14 anonim válasza:
Városodban nincs rendszeres közösségi élet? Társasjáték klub, irodalmi kör, túracsoport, stb.? Kell lennie, csatlakozz be valamelyikbe.
2/14 A kérdező kommentje:
Semmi nincs nagyon a városban, eleg kihalt minden.
2020. júl. 16. 17:26
3/14 anonim válasza:
Ja, és a városban nem jársz boltba, sportolni, dokihoz, nem utazol buszon, nem id melózol, semmi, ugye?
4/14 anonim válasza:
Interneten. Szintén kisvárosi vagyok, téves az elképzelése annak, aki azt hiszi, buszon, boltban, orvosnál, munkahelyen lehet ismerkedni. Ilyen helyekre nem ismerkedni megy az ember.
5/14 anonim válasza:
4.-nek.
TE, meg a fajtád nem ismerkedik nyilvános helyen!
Egy FÉRFI és egy NŐ, ők igen.
6/14 anonim válasza:
Nyilvános helyen is lehet, de kisvárosi emberként ismerem a fél várost, a másik fele meg öreg. Ha átutazom egy másik városba bulizni, ott lehet ismerkedni. De nem a 3-as által felsorolt nyililvános helyeken. Remélem érzed azért, hogy egy orvoshoz általában nem azért megy az ember, hogy ismerkedjen, hanem mert beteg, rosszul van. Munkahely meg kinek milyen. Nálunk 5 fős és még a főnököm is nő. Ha egy több száz főt foglalkoztató cégről van szó, esetleg.
7/14 A kérdező kommentje:
Így van kisvároskent kb ismer mindenki mindenkit, úgyhogy a nyilvános helyen való ismerkedés hülyeség... Bolt és egyebek, ezek kissé sablonos válaszok
2020. júl. 16. 18:11
8/14 anonim válasza:
Vagy esetleg tudnám még javasolni, ami nekem bbevált, hogy új ismerettségeket kell szerezni (én ezt általában interneten oldom meg) más városból, akik mindig bemutatnak egy két ismeretlennek. Pl egy internetes ismerősöm (akivel már találkoztam korábban párszor) elhívott egy kerti partira a városába, ahol ugyan csak őt ismertem, de így lehet új embereket megismerni. Elmentem, és ott lett is egy kapcsolatom. Igaz nem volt hosszútávú nálam, de azért meséltem el, mert ez is egy lehetőség. 6-os voltam.
9/14 anonim válasza:
Na ezért nem kell elzarni magadat 27 évesen egy kisvárosba
10/14 anonim válasza:
9-es, nem mindenkinek van lehetősége elköltözni egy nagyobb városban. És nem is feltétlen szeretne. Én pl imádom a kis városkámat, nagyon nyomós okának kellene lennie ahhoz, hogy elköltözzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!