Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalon, kisvárosban mint Szekszárd, hol lehet ismerkedni?
Kis város, mindenki ismer mindenkit.
Kicsit sokat dolgozok, ezért viszonylag keveset szórakozok. Nyilván ha lenne kapcsolatom nem dolgoznék ennyit, de nem szeretek unatkozni. Inkább lekötöm magam valamivel mindig.
Bulizni talán évente 2-3x járok, de nagyon nem érdekel mostanában már. Maximum heti egyszer benyomunk egy hambit, esetleg megiszunk egy-két sört, vagy beülünk valahova pár barátommal hétvégente. Ezen kívül ami szórakozásom van, az a motorozás, de az ugye szezonális, főleg a sport kategória miatt.
Nem vágyok állandóan kapcsolatra, úgy mondom inkább, hogy nem vagyok kapcsolat függő, tökéletesen meg vagyok egyedül is már jó ideje. Csak körülöttem lassan már mindenkinek a család témán jár az esze, én meg 25 felé kanyarodva sehol nem tartok ezen a téren.
Külsőmmel nem érzem hogy gond lenne. 24 éves, 185cm magas, normál alkatú vagyok. Nyilván nem jövök be mindenkinek, ahogy senki sem tetszik mindenkinek, de csak-csak összeszoktam mosolyogni az utcán nőkkel. Visszajelzések egyébként sem aggasztóak.
Akikbe mostanában belebotlok ismerkedés szinten, az mind komolytalan, játszadozik, (vagy jobb esetben nagyon nem passzolunk). Mintha senki semmi komolyba nem akarna bele menni... Persze nyilván nem késtem még le semmiről, és nincs más választásom mint türelmesen várni, de ketyeg a vekker, és mostanában feltűnt, hogy nagyon gyorsan telik az idő.
Bonyhádi vagyok, de Pesten dolgozok, tényleg kb meghalt a környék :/
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!