Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha huszonéves lányok azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha huszonéves lányok azt kommunikálják kifelé,hogy évekig nincs barátjuk,akkor komoly kapcsolatuk nincs,csak testi?

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
7%

Azért az átlagnál a szexkapcsolat bejátszik. Persze később fognak is ebből tagadni, meg majd szépen kikozmetikázzák a számlálót. Például Robival csak orál volt az nem számít, Pistivel másfél hétig jártunk, az kapcsolat, Daninál pedig totál részeg volt szóval az inkább erőszak stb...

Nagyon kevés az olyan nő, aki tényleg úgy szingli évekig, hogy nincsenek kalandjai.

Dehát mi azzal a baj, ha előtted a nőnek voltak kapcsolatai amiben csak szuratta magát, nemigaz?!

2020. júl. 16. 19:26
 12/16 A kérdező kommentje:
A nők nem kivánják úgy a szexet mint a pasik,elvannak szex nélkül is állitólag..
2020. júl. 17. 07:22
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
Ja persze...
2020. júl. 17. 07:24
 14/16 anonim ***** válasza:
85%
Biztos vannak olyan nők, akik ágyról ágyra járnak, de vannak, akiknek a rövid kapcsolataik azért rövidek, mert a pasik lelépnek hamar, de ők hosszú távra tervezték volna, ez még nem azt jelenti, hogy ezek a nők szexkapcsolatokat akarnak fenntartani. Én a lassú ismerkedés híve vagyok, emiatt sokan persze hamar le is kopnak, akiknek csak testiség kell, mert nem várnak csókra, szexre, nekik én értéktelen vagyok, mert nem adom be a derekam hamar, nekem meg ők értéktelenek, mert csak használni akarják a nőt. Én csak párkapcsolatban tudok annyira ellazulni, hogy testiség is legyen, nekem a szexkapcsolat, egyéjszakás kaland nem megy, nincs meg az a bizalom, amire szükségem van az intimitáshoz. A barátaimmal sem vagyok ölelkezős puszilkodós típus. Távol állnak tőlem a vallások, nem vagyok már szűz, de nekem a szex több állati ösztönnél.
2020. júl. 17. 08:49
 15/16 A kérdező kommentje:

ma 08:49 "a pasik lelépnek hamar"

..a "kedvencem" a megcsalás téma....minden fórumon, meg mindenhol sírnak a lányok, h mekkora szemét minden pasi, mert mindegyik megcsalja őket....ennek ellenére a haveri körömből 90%-ban lányok csalják meg a másikat, nem pedig a fiúk...s érdekes módon a haverjaim haverjainál is ez a helyzet, s az ő ismerőseiknél is "furcsamód"......számtalan szerencsétlen srácot láttam már kocsmába segg részegen majdnem sírni a nője miatt...viszont akármennyi lányt látok, így fáj a szakítás, meg úgy fáj a szakítás, de 1 nap múlva már úgy bulizik mintha sosem lett volna senkije..

2020. júl. 17. 09:44
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem megcsalást írtam, hanem lelépést. Az első szexig udvarolnak, aztán nekik ennyi volt, szakítanak, mennek újra vadászni. Van, aki sorozatosan kifog ilyeneket, mert nem jó emberismerő. Én nem megyek bele ilyenbe, már ott megszakítom az ismerkedést, ha a másik fél hisztizik, miért nem reagálok egy üzenetére azonnal, és nem fogadja el, hogy nem vagyok hozzánőve az internethez.
2020. júl. 17. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!