Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogyan magyarázzák az itteni hobbimatematikusok a férfitöbblettel kapcsolatban?
Adott A, B és C nő, illetve A, B, C és D férfi. D-nek értelemszerűen a férfitöbblet miatt nem jut nő. Ez ugye logikus, "ilyen az élet", "így működik az evolúció", "a selejt elhullik", stb. érvek.
Viszont! Mivel az élet alapból sem igazságos és ezt a politika és a társadalmi berendezkedés csak tovább fokozza, ezért mindig az jár jól, aki jókor van jó helyen. Az állásinterjútól kezdve az elhagyott pénz megtalálásán át egészen addig, hogy nem ő hal meg értelmetlenül és fiatalon.
Sosem az határozza meg sem a betegséget, sem a balesetet, hogy valaki mennyire jó, korrekt, gerinces embertársaival vagy mennyire él "normális" életet akármilyen mérce értelmében, legyen az erkölcsösség, ökológiai lábnyom vagy bármi egyéb. Az egész élet egy tök random véletlenszerű valami ilyen szempontból.
A párválasztásnál sincs más helyzet. A vonzalomhoz kell genetikai összepasszolás, a hosszabb kapcsolathoz személyiségbéli összhang, de az esetek többségében ez is teljesen véletlenszerűen működik.
Szóval hiába próbálja bármelyik evolúció-fetisiszta levezetni azt, hogy semmi baj a férfitöbblettel, mert legalább kiszelektálódnak a Molnár Krisztiánok meg a Torrenték, amikor a valóság az, hogy inkább a Hülyék paradicsoma című filmben látott elv érvényesül.
84-ben szulettem. Alt. iskolaban (Marczibanyi) 16 fiu 6 lany. Ez nem sokat valtozott aztan.
Aztan elmentem iparitanulonak (villanyszerelo), ott meg egyaltalan nem volt lany. 38-an voltunk fiuk.
" A csini pacákok idején osztoznak a nők, nem a többi hapsin"
baromság.
12, azt még hozzátenném, hogy abból is volt 2 srác, akinek csak az osztályból volt 2-2 csaja, ezekből 1 csaj mindkettővel járt :D Akár tetszik, akár nem, a jópasikon osztozkodnak a lányok. És ezt első kézből láthattam.
Hülye lettem volna másik iskola lányaiból válogatni, mikor ott voltak csomóan... De tökmindegy, mert a másik iskola lányai is a menő arcokra vágytak.
Másik osztály, 195 cm magas, kigyúrt, szőke focistafiújának kb. a gimi legjobb csajai megvoltak... Ezt is láthattam, mert együtt fociztunk, és láttam kik járnak hozzá az öltözőbe szabadidőben :D
50 éves korig férfitöbblet van ezen kár vitatkozni. Menjetek fel a ksh oldalára és nézzétek meg az ország korfáját. Minimálisan de férfitöbblet van. 50 éves kor után dordul meg ésmlesz brutális nőtöbblet, 70 fölött gyakrolatilag alig él már férfi. Szóval igen fiatal férfiaknak lehet hajtani a 70 éves nénikre.
Persze ez nem magyarázza hogy miért nincs sokaknak párja, ez leginkább egyéni probléma és nem magyarázható a minimális ferfitöbblettel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!