Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A "nemkelleksenkinek" tipusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "nemkelleksenkinek" tipusú embereket kérdezném?

Figyelt kérdés

Erre az állandó rinyálásra megkapjátok azt a figyelmet amiért csináljátok?

Van akinek vonzó egy felelősségkerülő önsajnáltató állandóan hisztiző, a lehetőségeket eldobáló, változásról hallani sem akaró ember?

Volt már olyan h sírtatok kifelé a világba és megjött az álompár h de igen neki kellesz? Azóta együttvagytok vagy még azon is megsértődtetek? :)

2020. júl. 12. 12:46
 1/9 anonim ***** válasza:
42%

Lehetoseget eldobalo? Milyen lehetoseget? Meselj!

36F incel

2020. júl. 12. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha neked nincs olyanod, miért irsz ide?
2020. júl. 12. 13:08
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Több incellel is beszélgettem már. Megy a siránkozás, viszont két szál gyufát se akarnak keresztbe tenni annak érdekében, hogy segítsenek magukon, hogy tegyenek valamit.
2020. júl. 12. 13:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Ez a kérdés nőknek szólt am, érdekes h egyből az incelezés megy XD
2020. júl. 12. 13:36
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Itt ezen az oldalon sokkal több a hímnemű rinyálás.
2020. júl. 12. 13:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak az utóbbi hetekben lett divat a "nem kellek senkinek nő vagyok" kérdések kiírása, régebben alig akadt ilyen. Szerintem vagy ugyanaz a nő írja ki vagy egy pasi. Sokan érezzük úgy nőként, hogy nem kellünk senkinek (pontosabban, akinek kellenénk azt bottal se piszkálnánk meg) ezért aztán ezzel tudunk azonosulni, rábólintani. De ettől még ilyen kérdést én sem írtam ki, mégis tudom, miről van szó.
2020. júl. 12. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

jaja ezt tényleg csak az utóbbi hetekben lehet a nőktől hallani , hogy nem kellek senkinek,

De szerintem ugyanaz a 2-3 nő teszi fel ezeket a kérdéseket minden nap...

2020. júl. 12. 16:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Vagy egy pasi aki arra kíváncsi hogy egy incel nő más válaszokat kap-e mint egy incel férfi.
2020. júl. 12. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
50%

"Erre az állandó rinyálásra megkapjátok azt a figyelmet amiért csináljátok?"

Igen, a Webminute kft. magasrangú dolgozóinak luxus életszínvonalához nagy mértékben hozzájárultunk. Mi, incelek vagyunk a Gyakorikérdések védjegye.

"Van akinek vonzó egy felelősségkerülő önsajnáltató állandóan hisztiző, a lehetőségeket eldobáló, változásról hallani sem akaró ember?"

Nem, éppen ezért itt, névtelenül eresszük ki a gőzt, ami a való életben felgyülemlik bennünk amiatt, hogy próbálunk az itteni tanácsoknak megfelelni, hogy ne legyünk önsajnálók.

"Volt már olyan h sírtatok kifelé a világba és megjött az álompár h de igen neki kellesz?"

Nekünk nem, mert mi csúnyák vagyunk, de jóképű emós meg gót srácoknál gyakran előfordul.

2020. júl. 13. 02:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!