Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hátrányosan fog hatni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrányosan fog hatni az ismerkedésemre a lenti lépésem?

Figyelt kérdés
Kb. 5 éve folyamatosan a telefonomon lógok, még a wc-re is viszem magammal, azonnal reagálok minden egyes értesítésre, akár facebookon, akár messengeren, akár viberen, akár instán, akár tinderen. Rájöttem, hogy teljesen a telefonom foglya vagyok, ezért kitaláltam, hogy jövő héttől letiltom a csipogásokat és csak naponta reggel és este 2-2 órát fogok szánni ezekre. Ha valakinek napközben nagyon sürgős mondanivalója akad, akkor az hívjon fel. Viszont épp ismerkedek pár pasival, nem szeretném, ha ezt rossz néven vennék, mert nem ellenük szól. Szerintetek meg fogják ezt érteni? Nektek elfogadható lenne az, ha egy lány csak reggel és este válaszol nektek?
2020. júl. 11. 18:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem nem lenne gond. Nálam még az is előfordul, hogy valakinek egy héttel később írók vissza, és még nem haragudott meg senki érte.
2020. júl. 11. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Ja, te ilyen mobilkoholista vagy..., ha le akarod magadat szoktatni, akkor netmentes telefont használj mihamarabb.

Közösségi hulladékoknak meg este laptopról szentelsz időt vagy inkább asztali gépről, azt csak nem cipeled be a wc-re;)

Másrészt, e módszerrel lerázod a "látványembereket" magadról s maradnak az értékesek körülötted bár ha ez célod egyáltalán....mai "okos társadalom" tagjai ugye ugye...

Sokkal többre becsülhető az, aki szóban keresi meg a másikat-érdeklődik felőle, mint egy "mizu veled?" üzenet...pfff.

Részemről messze kerülöm félédet...borzalmasak...bocsi, véleményt kértél.

Az sms még elmegy 1-2 értesítésre ( kések 5 percet ), de terefere szinten katasztrófa, bohóckodás hosszasan.

Mondjuk az jó, hogy felismerted a problémát s lépsz ellene, láthatóan jó irányban;)

2020. júl. 11. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugye alap feltevés, hogy a jövő kiszámíthatatlan, ez sok tényező miatt is így van ezért előre mi nem láthatjuk, hogy mi fog történni. Javaslom, hogy beszélj ezekkel vagy ezzel a férfival akivel ismerkedsz és mond el neki, hogy telefonfüggőségből lábadozol és megérti majd. 23F
2020. júl. 11. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki. Inkább beszéljünk 20 percet minőségileg, egymásra fókuszálva, folyamatosan mint napközben elszórva óránként

24/F

2020. júl. 11. 18:40
 5/5 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként ha meg valakit zavar akkor mi van? Ha nem fér össze az életstílusotok akkor amúgyse őt kerested..
2020. júl. 11. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!