Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi arrol a vélményetek, hogy irok egy nőnek facen hogy tetszik de mivel nem vagyunk ismerősők, 2 v mulva veszi észre s válaszol. Én meg azzal nyitok, hogy mi az te valami serkentőszert vettél be, hogy ilyen fürge vagy s két év alatt válaszolsz is?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 08:52
11/30 anonim válasza:
Fogyatékos vagy! Én erre tippelek...
N28
12/30 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy ritka bunkó vagy, nem is baj, hogy nem vettem észre előbb. ;)
13/30 A kérdező kommentje:
"Ha önigazolást keresel, akkor szerintem érdemes lett volna odaírnod, hogy csak az válaszoljon a kérdésedre, aki szerint roppant frappáns, szellemes, humoros stb. volt, amit a nő üzenetére reagáltál." hulye választ is elfogadok, csak ne kelljen értékésnek hazudnom.
2020. júl. 11. 12:17
14/30 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan reagálnék. De azt tudom, hogy ha idegen ír Fb-on, akkor azt az üzenetet nem jelzi a Fb, csak akkor lehet észrevenni, ha az engedélykérésekre kattintok, ami meg csak úgy nem szokott eszembe jutni.
15/30 A kérdező kommentje:
2 éven át? na de aljjzoszertől befurgulhatsz te is nem?
2020. júl. 11. 13:09
16/30 anonim válasza:
Én azt gondolnám, hogy na ez is valami szánalmas kis Humor Herold, aztán utána vagy 5 évig meg se nézném az üzenetkéréseket.
17/30 anonim válasza:
Kb. 7-8 éve vagyok fenn Fb-on, de azt, hogy létezik egyáltalán az enegdélykérések, azt olyan 1 éve tudom. Addig sose néztem. Valahogy úgy jöttem rá, hogy küldött nekem egy üzenetet valaki, aki ott állt tőlem egy méterre, de nem volt az ismerőseim közt Fb-on, aztán feltűnt, hogy az üzenet nem jött át. Amikor bejelöltem ismerősnek és visszaigazolt, egyből megkaptam az üzenetet. Aztán történt, hogy leveleztem valaki mással, aki szintén nem volt ismerősöm és nagyon vártam egy válaszát és nem jött át. Akkor gondoltam arra, hogy esetleg azért nem jön át, mert nem az ismerősöm. Viszont az volt a fura, hogy a többi üzenetét egyből megkaptam és nem az engedélykérések között. De ennek az lehetett az oka, hogy korábban ismerősök voltunk, csak töröltem az ismerőseim közül és utána amikor 4 hónap múlva írt, jelezte a Fb, hogy üzenetem érkezett és nem az engedélykérések közé tette be. De aki sose volt ismerősöm, azt az engedélykérések közé tette. Nem teljesen értem, de valahogy így volt.
18/30 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy téged a serkentőszer se gyorsitott volna fel
2020. júl. 11. 13:40
19/30 anonim válasza:
13
Még mindig nem arra reagáltál, amit írtam, és számomra értelmetlen a további eszmecsere, függetlenül attól hogy tényleg nem látod az ellentmondást két kijelentésed között, vagy látod, csak terelni szeretnél.
Remélhetőleg jönnek majd számodra hasznos és értékes válaszok is.
20/30 anonim válasza:
Nekem is csak párévente jut eszembe megnézni az engedélykéréseket, ha valaki nem ismerősöm attól semmi fontos nem jöhet, nem ismerkedek facebookon és úgy alapból sehol a neten, szóval teljesen lényegtelen számomra ha írogat valaki, hogy tetszem neki. Az ilyen üzeneteket úgyis udvariasan elhajtanám, ha időben kapnám meg. Ennek fényében minek nézegessem, ha nincs ott semmi ami érdekelhetne? Amikor először megnéztem, volt ott egy csomó több éves üzenet, de nem válaszoltam egyikre sem, ennyi idő után szerintem felesleges lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!