Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi arrol a vélményetek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi arrol a vélményetek, hogy irok egy nőnek facen hogy tetszik de mivel nem vagyunk ismerősők, 2 v mulva veszi észre s válaszol. Én meg azzal nyitok, hogy mi az te valami serkentőszert vettél be, hogy ilyen fürge vagy s két év alatt válaszolsz is?

Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 08:52
1 2 3
 1/30 Alessandro10 ***** válasza:
91%
Ilyen válasz után messzire elkerülnélek a helyében.
2020. júl. 11. 08:59
 2/30 anonim ***** válasza:
95%

A helyében ezt írnám vissza:

Nemrég leszoktam a serkentőszerekről, így ha legközelebb írsz, 12 év múlva fogok rá válaszolni.

Addig is minden jót neked, szia.

2020. júl. 11. 09:06
 3/30 A kérdező kommentje:
2 év alatt bőven lett párom igy tökmindegy mit mondana az ilyen hozzátok hasonlo
2020. júl. 11. 09:16
 4/30 anonim ***** válasza:
95%
Ha tök mindegy, akkor miért kérdezted meg a gyakorin, hogy mi másoknak a véleménye arról, hogy ezt válaszolod neki? xD
2020. júl. 11. 09:21
 5/30 A kérdező kommentje:
Én azért szoktam kérdéseket feltenni, mert érdekel a válasz. Te? Az is tökmindegy hogy IV. Béla mit szolt Juliánusz barát visszatérésekor mégis volt hogy megkérdeztem olyantol akivel ép erről beszélgettem.
2020. júl. 11. 09:56
 6/30 anonim ***** válasza:
84%
Inkább örülnél neki, én sose válaszolnék.
2020. júl. 11. 10:13
 7/30 A kérdező kommentje:
2 év után ugyanaz
2020. júl. 11. 10:24
 8/30 anonim ***** válasza:
93%

"Én azért szoktam kérdéseket feltenni, mert érdekel a válasz."

Ehhez képest válaszoltunk ketten, amire Te így reagáltál:

"tökmindegy mit mondana az ilyen hozzátok hasonlo"

2020. júl. 11. 10:31
 9/30 A kérdező kommentje:
Attol még tökmindegy. Nem minden válasz értékes attol, hogy érdekel. Nem attol lesz értékes egy válasz ha érdekel.
2020. júl. 11. 10:33
 10/30 anonim ***** válasza:
86%

Ehhez képest nem úgy reagáltál, hogy számodra nem értékes vagy hasznos válaszok jöttek eddig, hanem úgy, hogy

"tökmindegy mit mondana az ilyen hozzátok hasonlo"

Ha önigazolást keresel, akkor szerintem érdemes lett volna odaírnod, hogy csak az válaszoljon a kérdésedre, aki szerint roppant frappáns, szellemes, humoros stb. volt, amit a nő üzenetére reagáltál.

Amit írtál, az én szememben sértett egóról árulkodó megnyilvánulás.

És nem zavar, hogy akár az én véleményem, akár másoké a "tök mindegy" kategória a szemedben, vagy értéktelen, csak arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy saját magadnak mondtál ellent két kijelentéseddel.

És azzal sincs semmi gond, ha ez téged nem zavar, meg azzal sem, ha esetleg nem is érzékeled az ellentmondást.

2020. júl. 11. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!