Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi arrol a vélményetek, hogy irok egy nőnek facen hogy tetszik de mivel nem vagyunk ismerősők, 2 v mulva veszi észre s válaszol. Én meg azzal nyitok, hogy mi az te valami serkentőszert vettél be, hogy ilyen fürge vagy s két év alatt válaszolsz is?
A helyében ezt írnám vissza:
Nemrég leszoktam a serkentőszerekről, így ha legközelebb írsz, 12 év múlva fogok rá válaszolni.
Addig is minden jót neked, szia.
"Én azért szoktam kérdéseket feltenni, mert érdekel a válasz."
Ehhez képest válaszoltunk ketten, amire Te így reagáltál:
"tökmindegy mit mondana az ilyen hozzátok hasonlo"
Ehhez képest nem úgy reagáltál, hogy számodra nem értékes vagy hasznos válaszok jöttek eddig, hanem úgy, hogy
"tökmindegy mit mondana az ilyen hozzátok hasonlo"
Ha önigazolást keresel, akkor szerintem érdemes lett volna odaírnod, hogy csak az válaszoljon a kérdésedre, aki szerint roppant frappáns, szellemes, humoros stb. volt, amit a nő üzenetére reagáltál.
Amit írtál, az én szememben sértett egóról árulkodó megnyilvánulás.
És nem zavar, hogy akár az én véleményem, akár másoké a "tök mindegy" kategória a szemedben, vagy értéktelen, csak arra próbáltam felhívni a figyelmedet, hogy saját magadnak mondtál ellent két kijelentéseddel.
És azzal sincs semmi gond, ha ez téged nem zavar, meg azzal sem, ha esetleg nem is érzékeled az ellentmondást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!