Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülőként mit tennél ekkor?
Elváltál.
A gyerek nálad maradt.
Pár év múlva ismerkednél, de a gyerek mind a 3 jelöltet elüldözné, elég kemény módon, vagy nyíltan vagy a hátad mögött fúrva. És elmondaná, hogy sosem fog megtűrni senkit.
A 3 jelölt viszont komolyan tervez veled, és tesz egy ajánlatot.
Kifizeti minden költségét, csak küld el a gyereket. Koleszba, rokonokhoz, katonasághoz, bárhová. És ekkor próbáljátok meg újra.
Voltam elvált, egyedülálló anya, két gyerekkel.
Bocs, de ott nagyon komoly nevelési gondok vannak, ahol a gyereked ilyen szinten dönthet az életedről, és ennyire nem tudod befolyásolni. Először ezt kellene helyretenni, hátha még nem késő.
Ellenkező esetben, magamból kiindulva, ez a kapcsolat is megy a lecsóba. Teszem azt, elküldöd a gyereket koleszba. Aztán valahányszor a párodra nézel, mindig az jut eszedbe, hogy miatta van tőled távol a gyereked. Én nem tudnék így boldog lenni.
Mondjuk fel se merülne, hogy nem a gyerekeim az elsők. De ebbe nálam belefér az is, hogy időt szánok a nevelésükre, és össze tudom tartani az immár öt fős kis mozaik családunk.
Plusz egy tipp, amit tapasztalt nőként adok: hagyd ezt a faszit, nem leszel vele boldog. Ő nem jön ki a te gyerekeddel, nem te vagy a probléma forrása. Mégis tőled várja, hogy extrém nagy áldozatot hozz, hogy neki jó legyen. Miért nem opció, hogy ő változtasson valamin?
Ha ilyen kis szemétláda a gyereked ( bocsi, de az írásod alapján), hogy a te boldogságodat többször tönkretette s te ezt le sem vered rajta sehogy..., minek kérdezel minket???
Jó neked a kis "királyod";)
Én már az első esetnél jól "elbeszélgettem" volna vele.
Te nem tetted s már 3-iknál jársz.Nem érzed ezt gáznak???
Neveld meg, értessed meg vele, hogy te is akarsz még boldog lenni az életedben!
Ha nevelhetetlen-nem képes változni huszárosan, simán bevágnám a koleszba katapulttal!
Komolyan nem értem az ilyen dolgon problémázókat...téged nem tisztel-becsül a gyereked..., hanem csak kisajátít bejárónőnek.
A gyerekedet elcseszted-nem ám kicsit. Kemény munka lesz belőle embert faragnod, ha így hagysz vele mindent-sosem lesz belőle ember, és az sem lesz ritka, hogy megver téged, az anyját, ahogy felnő ha nem az történik amit ő akar. Szóval baromira elcseszted.
Ennek ellenére, kiszórnám az összes fazont, és az összes energiámat a gyerekre összpontosítanám, és olyan kőkemény szigort vezetnék be, hogy csak lesne.
Szóval szerintem van neked nagyobb problémád mint a férfiak jelenleg.
A gyerekem az elso az eletemben, mindig az is marad.
Egyebkent mar 40 vagyok, nem vagyom ferfira, hasznaltak eleget.
8+ Ha nem akarod, hogy bűnöző váljon a gyerekedből , akkor önmagadat is összekapod, de a gyerekedet is.
Ilyen gyerek mellett egyáltalán agyilag hogy tudsz pasizni? hogy tudsz gondolatilag egyáltalán férfira pazarolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!