Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzom azokat, akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzom azokat, akiket én nem akarok és miért taszítom, azokat, akiket akarok?23/L

Figyelt kérdés
:(

2020. júl. 9. 22:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Mert lazább vagy azokkal akik nem tetszenek, ezen kívül akik tetszenek neked azok valószínű azért lazák mert nem tetszel nekik. De ha egy fiú görcsöl mert tetszel neki és görcsösen jó benyomást akar kelteni akkor pont nem tetszik. Ilyesmi.
2020. júl. 10. 04:09
 12/21 anonim ***** válasza:
92%

Ezzel férfiként én is így vagyok. De! Szerintem adhatnál esélyt olyannak is aki elsőre nem jön be (gondolom leginkább a külső terén olyanok az elvárások, hogy "nem jön be senki"), mert lehet, hogy amúgy teljesen jól ellesztek majd és akár még komolyabb dolog is kisülhet ebből.

Anno én is úgy jöttem exemmel, hogy igazából "nem volt az esetem", de adtam neki esélyt, ő is nekem és tényleg jól megvoltunk, szerettük egymást... legalábbis remélem, hogy ő is engem nem pedig csak fordítva...

2020. júl. 10. 06:17
 13/21 anonim ***** válasza:
56%
Mert nőből vagy. Mindegyik a fiatal, gazdag, jóképű orvosokat meg mérnököket akarja.
2020. júl. 10. 06:39
 14/21 A kérdező kommentje:
Férfiak is ilyenek.
2020. júl. 10. 08:38
 15/21 anonim ***** válasza:
71%

"#5: addig keresel, amíg nem találsz ilyet"

Azt majd marad a macska. Jó az is egy idő után...

2020. júl. 10. 12:30
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Persze hogy a férfiak is ilyenek lettek, mert nem hagytatok nekik más kiutat. És amúgy meg nem mindenki olyan. Persze, átlagosak között is van sok fasz, de sok normális is, még is azokhoz nem vonzódtok. Felőletek az olyan haljon meg.
2020. júl. 11. 23:52
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Pont erről hallgattam nem rég okos embereket beszélgetni.

A vonzás, taszítás törvénye az az őskori világ, az őskori világnézet.

A gondolatokkal való bevonzás és eltaszítás nem hogy a felvilágosodást tagadja, hanem mindent. Tagadja a tényt, hogy a jelenségekre lehet értelmes magyarázat. :D

2020. júl. 12. 02:01
 18/21 anonim ***** válasza:
71%
Értelmes magyarázatot akarsz? Elszaporodtak a nagyon szép nők, de a férfiak körében csak egy bizonyos százalékra lehet azt mondani, hogy valóban jó képű. És inkább rohadnak meg a nők egyedül, mint hogy olyan pasit válasszanak, aki egyáltalán nem jön be nekik. Úgy vannak vele, hogy csak azért mert jól néznek ki, többet érdemelnek.
2020. júl. 12. 02:07
 19/21 anonim ***** válasza:
89%
Ez a macskás szöveg azoknak a lúzereknek az ütőkártyája, akik nem bírják elviselni, hogy velük ellentétben nem mindenki kapcsolatfüggő és jön össze csak azért valakivel, hogy ne legyen egyedül.
2020. júl. 13. 09:33
 20/21 anonim ***** válasza:
89%
Hölgyeim, íme egy igazi úriember!
2020. júl. 13. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!