Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzom azokat, akiket én nem akarok és miért taszítom, azokat, akiket akarok?23/L
Ezzel férfiként én is így vagyok. De! Szerintem adhatnál esélyt olyannak is aki elsőre nem jön be (gondolom leginkább a külső terén olyanok az elvárások, hogy "nem jön be senki"), mert lehet, hogy amúgy teljesen jól ellesztek majd és akár még komolyabb dolog is kisülhet ebből.
Anno én is úgy jöttem exemmel, hogy igazából "nem volt az esetem", de adtam neki esélyt, ő is nekem és tényleg jól megvoltunk, szerettük egymást... legalábbis remélem, hogy ő is engem nem pedig csak fordítva...
"#5: addig keresel, amíg nem találsz ilyet"
Azt majd marad a macska. Jó az is egy idő után...
Pont erről hallgattam nem rég okos embereket beszélgetni.
A vonzás, taszítás törvénye az az őskori világ, az őskori világnézet.
A gondolatokkal való bevonzás és eltaszítás nem hogy a felvilágosodást tagadja, hanem mindent. Tagadja a tényt, hogy a jelenségekre lehet értelmes magyarázat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!