Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van benne valami, hogyha görcsösen akarok párkapcsolatot akkor biztos nem jön össze? És ha nem lennék ráfeszülve, akkor meg összejönne könnyen?
A ráfeszülés sokszor jöhet le mások számára kifejezetten tolakodóként vagy görcsösként. Nyilván senki nem szívesen ismerkedik olyannal, aki ennyire görcsös és már minden randiban a jövőbeli házastársát vizionálja.
Viszont nyilván azért tenni is kell, hogy valakinek legyen egy kapcsolata, ahhoz meg pláne, hogy az a kapcsolat egészséges és jó legyen. Nem lehet érdektelennek maradni, mert az is nagyon kiábrándító.
A semmiből nem fog jönni az egész biztos.
Ha csak a munka, az otthon, a bevásárlás mint átlagban a legtöbb embernek akkor várhatod a csodát. Mert nem fog jönni.
Mert a legtöbben így élnek és így várják a csodát: felkelnek elmennek dolgozni ha autóval akkor útközben sem lát senkit, ha mindig ugyanazzal a busszal vagy vonattal akkor sem garantált h lát új embert, aztán munkahely, majd ugyanígy haza és nem tlaálkozik senkivel gyakorlatilag, maximum a heti bevásárlásnál futhat össze valakivel, de ha ugyanoda jár akkor még ott is alig van rá esély.
Valahová menni kell, emberek közé , beszélgetni, kapcsolatokat teremteni.
Magyarul megadni a lehetőségét annak, hogy megismerhessen téged valaki.
Csak eddig mindig az volt, ha szingli voltam felregisztráltam a Tinderre, görcsösen akartam hogy valaki randizni hívjon, de persze nem a két szép szememért írtak rám, hanem hogy alkalmi szexhez jussanak, ami nagyon nem jött be. Viszont amikor már feladtam, hogy oké, akkor most élvezem a szingli létet, nem is akarok kapcsolatot, szuperül érzem magam ahogy vagyok, akkor a semmiből mindig jött valaki.
Most is ebben a helyzetben vagyok, most is rá vagyok feszülve hogy valaki randira hívjon, legyen már valami, pedig tudom hogy ez nem az én stílusom, inkább le kéne nyugodjak és úgyis összefúj a szél valakivel ha úgy kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!