Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya pasikat miért frusztrálja, hogy nem jut nekik nő mikor egy csúnya nő sokkal rosszabb helyzetben van?
Figyelt kérdés
A csúnya pasi megkaphat akármilyen fullos nőt, ha kifizeti pár órára, még válogathat is és szinte bármit megkaphat tőle szex terén. A csúnya pasi így boldog lesz, mert neki az volt a baja, hogy nem szexelhet fullos nővel.
A csúnya nő viszont pénzért sem jut szerelemhez, amire valóban vágyik, hogy szépnek lássák.
A pasik magukból indulnak ki mikor azt hiszik a csúnya nő bármikor kaphat pasit szexre. De a csúnya nő nem szexre vágyik, hogy előjáték nélkül beleélvezzenek hanem arra hogy szerelemmel tekintsen rá egy férfi.
2020. júl. 7. 22:38
31/73 anonim válasza:
Légyszi csak linkelj egy hasonló képet amilyen vagy .Ez csak belefér.
32/73 anonim válasza:
Saját megítélésed szerint mi a legrondább rajtad, kérdező?
34/73 A kérdező kommentje:
Nem találok hasonló képet csak szép lányokról van kép az interneten a csúnya címszó alatt is, nem értem miért kértek képet hogy tovább gúnyolhassatok?
2020. júl. 7. 23:31
35/73 A kérdező kommentje:
Már kiadom a címemet mégis mit gondolsz ilyenkor? Az arcom a legcsúnyább az összkép, egy dolgot se elég rajta javítani hogy széppé tegyenek.
2020. júl. 7. 23:33
36/73 anonim válasza:
Nem kell kép, csak mondd meg, mi a csúnya rajtad saját magad szerint.
37/73 anonim válasza:
Eszem ágában sincs senkit sem gúnyolni, engem is gúnyoltak néhányan annak idején, tudom,hogy milyen érzés.
38/73 A kérdező kommentje:
15, 18-as élvezi hogy gúnyol
2020. júl. 7. 23:36
39/73 A kérdező kommentje:
És 21, 23 is ugyanaz.
2020. júl. 7. 23:37
40/73 A kérdező kommentje:
Ha csak egy dolog lenne a probléma és meg lehetne oldani akkor gyűjtenék plasztikára, de velem nem ez a helyzet.
Már beletörődtem hogy mindenkinek szép nő kell de a férfiaknak mégis könnyebb ebből a szempontból.
2020. júl. 7. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!