Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csúnya pasikat miért frusztrálja, hogy nem jut nekik
nő mikor egy csúnya nő sokkal rosszabb helyzetben van?
Figyelt kérdés
A csúnya pasi megkaphat akármilyen fullos nőt, ha kifizeti pár órára, még válogathat is és szinte bármit megkaphat tőle szex terén. A csúnya pasi így boldog lesz, mert neki az volt a baja, hogy nem szexelhet fullos nővel.
A csúnya nő viszont pénzért sem jut szerelemhez, amire valóban vágyik, hogy szépnek lássák.
A pasik magukból indulnak ki mikor azt hiszik a csúnya nő bármikor kaphat pasit szexre. De a csúnya nő nem szexre vágyik, hogy előjáték nélkül beleélvezzenek hanem arra hogy szerelemmel tekintsen rá egy férfi.
#20: Hááát, valószínűleg nem merték közölni, hogy az értelmi képességeiddel is gond van, mert féltek, hogy a szörny megeszi őket! :D
2020. júl. 7. 23:18
22/73 A kérdező kommentje:
Ne gondold hogy kimutatom a frusztráltságom és az elkeseredettségem, hogy okot adjak hogy még jobban belém rúgjanak.
2020. júl. 7. 23:20
23/73 anonim válasza:
"az értelmi képességeimmel még senkinek nem volt gondja"
Hitegesd csak magad.
24/73 anonim válasza:
Jól van menjél aludni.Olyan nincs ,hogy a csúnya nem kell kapcsolatra mert van csúnya haverunk és a csúnya nők se állnak szóba vele.Megszerzem neked oké? Csak add meg az elérhetőséged.Gondolom nem kel mert csúnya....Te is várod a jó pasit a ronda fejessel az a baj.Sokat képzelsz magadról főleg ha valami iskolád is van,mert a a legtöbb csúnya nő erre vág fel ,hogy nekik van eszük...hát vAn mert a fiatalkorúk tanulással ment el mivel randizni nem igen vitték.
25/73 A kérdező kommentje:
Remélem jól esett hogy bánthattál szép álmokat!!
2020. júl. 7. 23:22
26/73 anonim válasza:
Mert attól még az nem vígasztalja, hogy a csúnya nők is ugyanúgy rossz helyzetben vannak. Attól nekik, esetlegesen csúnya pasiknak még ugyanúgy rossz.
2020. júl. 7. 23:22
27/73 A kérdező kommentje:
Csúnya pasiknak is szép nő kell nekem viszont sose kellett modell kinézetű kigyúrt pasi de engem még a csúnyák is fújoltak, soha egy szót sem szóltak hozzám.
2020. júl. 7. 23:24
28/73 anonim válasza:
Egyszer megnéznék egy képet egy ilyen csúnya lányról, hogy valóban csúnya e, vagy csak bebeszéli magának.
2020. júl. 7. 23:25
29/73 anonim válasza:
De nem küld képet csak sirankozik,én már fogadnék ,hogy nem ais a külső a probléma hanem a belső.
2020. júl. 7. 23:26
30/73 A kérdező kommentje:
Nincs bajom a szép nőkkel én is ismerek szép külsejűeket van köztük kedves és normális, van lenéző mindenki másmilyen.
Kelleni azért kellek senkinek mert ronda vagyok aki ismer valamennyire az kedvelni szokott.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!