Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányként ha lenne önbizalmam, lenne esélyem átlagos fiúval való kapcsolatra?
A válaszokat olvasva feltűnt hogy nem gondolnak bele a kérdező helyzetébe.
Nem értem minek egy anonim oldalon nyugtatgatni és hülyeséget írni.
A kérdező csúnya. Nincs kép, de gondolj egy csúnya lányra akit láttál valaha. Ehhez még add hozzá hogy nagyon felületes mert neki nem kellenek a csúnya fiúk. Belső értékből szintén minusz pont.
Szerintem neked igy nem lesz senkid, ha nem változtatsz az értékrendeden.
7-ed vagyok: Nekem volt csúnyácska barátnőm mégis megcsalt egy már említett típusú egyeddel, szóval tapasztalatból írok...
El lehetne már felejteni azt s sztereotípiát, hogy csúnyább csaj biztos jobb arc, kedvesebb, ragaszkodóbb és nem csal meg. Vagy hogy a szerény, visszahúzódó, átlag srác rendes, figyelmes és jó fej. Ez nagyon nem így működik! Még a legrondább nőkért is sorban állnak, akár naluk sokal szebb, normálisabb pasik is. Én ismerek olyan csajt aki alkesz rádásul bűn ronda, de tényleg iszonyatosan undorító mégis többen akarják megdugni (és teszik is meg), mint ahány nő mondjuk egy átlag sráccal lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!