Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya lányként ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányként ha lenne önbizalmam, lenne esélyem átlagos fiúval való kapcsolatra?

Figyelt kérdés

2020. júl. 7. 01:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

A válaszokat olvasva feltűnt hogy nem gondolnak bele a kérdező helyzetébe.

Nem értem minek egy anonim oldalon nyugtatgatni és hülyeséget írni.

A kérdező csúnya. Nincs kép, de gondolj egy csúnya lányra akit láttál valaha. Ehhez még add hozzá hogy nagyon felületes mert neki nem kellenek a csúnya fiúk. Belső értékből szintén minusz pont.

Szerintem neked igy nem lesz senkid, ha nem változtatsz az értékrendeden.

2020. júl. 7. 07:48
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha normális lennél, akkor sorban állnának nálad a fiúk, akármilyen csúnya is vagy.
2020. júl. 7. 07:53
 13/24 anonim ***** válasza:
Küldjél már egy képet privátban kérlek!
2020. júl. 7. 08:50
 14/24 anonim ***** válasza:

7-ed vagyok: Nekem volt csúnyácska barátnőm mégis megcsalt egy már említett típusú egyeddel, szóval tapasztalatból írok...

El lehetne már felejteni azt s sztereotípiát, hogy csúnyább csaj biztos jobb arc, kedvesebb, ragaszkodóbb és nem csal meg. Vagy hogy a szerény, visszahúzódó, átlag srác rendes, figyelmes és jó fej. Ez nagyon nem így működik! Még a legrondább nőkért is sorban állnak, akár naluk sokal szebb, normálisabb pasik is. Én ismerek olyan csajt aki alkesz rádásul bűn ronda, de tényleg iszonyatosan undorító mégis többen akarják megdugni (és teszik is meg), mint ahány nő mondjuk egy átlag sráccal lenne...

2020. júl. 7. 09:23
 15/24 anonim ***** válasza:
Küldesz képet?
2020. júl. 7. 11:37
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
inkább mint csúnya pasiként átlagos nőd az biztos. Jobb helyzetben vagy az biztos. Már mintha pasi lennél.
2020. júl. 7. 15:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Csúnya nő kb senkinek sem kell, kivéve itt a gyakorin.
2020. júl. 7. 18:17
 18/24 anonim ***** válasza:
Sminkel csak a szép nő szép,a csúnya másképp csúnya.Ennyi
2020. júl. 7. 19:33
 19/24 anonim ***** válasza:
Lány vagy, szóval lesz pasid.
2020. júl. 7. 23:16
 20/24 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes a testedet edzened és akkor ha tényleg előnytelen az arcod akkor csak találsz olyan pasit akinek tetszik és akkor a testeddel nincs mellé gond. Nem kell topmodell alkatra gondolni csak nem túl zsíros testre, azzal nincs baj ha az arc előnytelen az is bejöhet több pasinak is. Talán társkeresőn érdemes ott sokan látnak. 23F
2020. júl. 8. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!