Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya lányként ha lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya lányként ha lenne önbizalmam, lenne esélyem átlagos fiúval való kapcsolatra?

Figyelt kérdés

2020. júl. 7. 01:23
A kérdező szavazást indított:
Ha csúnya vagy nem lehet fiúd
csak nagyon ronda fiúd lehet
lehet átlagos fiúd, aki beéri veled
lehet átlagos fiúd aki szeret
42 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
55%
Nem is biztos, hogy csúnya vagy, a múltkor valaki a rettenetes orrán sírdogált, hogy így senkit nem talál; aztán keresett egy hasonló egyébként mindenkinek tetsző orrot. Az, ha összeszeded magad, és arra koncentrálsz ami van, nem a vélt hiányosságaidra csodákat tud művelni.
2020. júl. 7. 01:44
 2/24 A kérdező kommentje:
Mindenki azt mondja, hogy csúnya vagyok, ez már biztos.
2020. júl. 7. 01:49
 3/24 anonim ***** válasza:
24%
Tanulj meg sminkelni, csodákat lehet vele tenni.
2020. júl. 7. 01:52
 4/24 A kérdező kommentje:
Köszi, nézek sminkvideókat csak attól félek mikor lemosom, majd meg fognak tőlem ijedni. :D
2020. júl. 7. 01:56
 5/24 anonim ***** válasza:
55%
Pont, hogy a sminktől nem lesz valaki szép...
2020. júl. 7. 02:05
 6/24 anonim ***** válasza:
0%

Igen, kihívobban öltözöl és úgy is viselkedsz aztán volgathatsz a pasik között, nem egy nagy titok ez!

Fordított esetben lenne nagyobb gond, de ott meg a pénz lenne a megoldás!

2020. júl. 7. 06:00
 7/24 anonim ***** válasza:
6%

Persze, lehet. Aztán amikor megjön az önbizalmad és rájössz, hogy egyrészt nem is vagy csúnya másrészt elég ha kicsit jobban "nyomulsz", kidobod az átlag pasit a francba és megdugatod magad a "kigyúrt, nagymenő, pénzes, nagydumás macsóval".

Valahogy így fo ez történni, hiszen miért érnéd be "kevesebbel"?

2020. júl. 7. 06:17
 8/24 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy, max. olyan szinten, hogy beéri veled ideiglenesen. A hajára kenheti az ember lánya az önbizalmat, ha ronda, nem fog kelleni, levegőnek lesz nézve. Tapasztalat. A sminkkel kapcsolatos meglátásod pedig nagyon helytálló; azt egyszer le kell mosni, és akkor ugyanott vagy, sőt, még rosszabb helyzetben. "Ja, te ÍGY nézel ki valójában, csak átbsztál? Ok, köszi, a soha viszont nem látásra!"
2020. júl. 7. 07:16
 9/24 anonim ***** válasza:
37%

Igen. Sőt ha szerencséd van, lehet jóképű pasid is, nem viccelek. Nagyon fontos, hogy akkor dolgozz más értékeken. Nem lehet mindenki szép, és mivel kép nélkül nem tudom megmondani, feltételezzük, hogy ronda vagy. Még mindig ott van nagyon sok dolog amitől simán lehet szép párod. A kedvesség, humor, kompromisszumképesség, az, hogy törődsz az alakoddal, egészségesen eszel, sportolsz, mentálisan is egészséges vagy ilyen kisebbségi komplexusok nélkül. Illetve nagyon fontos az is, hogy hogy adod el magad. Szerintem mindenki egyetért velem abban, hogy az önbizalom szexi. Ha tisztában vagy a jó tulajdonságaiddal (pl a humorod, empatikusságod vagy az, hogy a mosolyod vagy a szemöldököd vagy a feneked nem is olyan rossz) akkor tudsz magaddal úgy bánni, hogy ezeket mások is észrevegyék.

Én is csúnyának gondoltam magam, csak emellé tele voltam komplexusokkal is. A párom csak beérte velem, nem vonzódott hozzám, és sok sok önfejlesztés meg pszihológus után ezt észrevettem és aztán idővel szakítottunk is, mert ő is rájött a dologra, hogy ez így nem fog menni.

2020. júl. 7. 07:20
 10/24 anonim ***** válasza:
70%
Igen, de azért meg kell dolgozni. Egyrészt nem árt kihozni magadból a maximumot. Másrészt interneten a nőké a világ. Még egy csúnya nőnek is lehet hetente több randija, ha nem válogat. 100 randiból csak akad egy, akivel kölcsönösen megfeleltek egymásnak.
2020. júl. 7. 07:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!