Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért húzódik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért húzódik el minden férfi tőlem amikor flörtölni próbálok velük, annak ellenére, hogy gyönyörűnek tartanak?

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 21:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%
Nem terjesztettem senkiről semmit, felsoroltam pár lehetséges okot, amit végig lehet gondolni. Te voltál az aki egyből belémallt és "terjeszteni kezdted" hogy en egy "pletykafészek" vagyok... Eléggé öngól...
2020. júl. 7. 13:33
 22/22 anonim ***** válasza:
51%
És most még itt szánalmasan véded is a kis egódat, mondd miért épp ezeket az okokat soroltad fel, és semmilyen más okot nem, ami ugyanúgy lehetséges? :DDD Még beismerni sem vagy képes semmit, a tipikus csúszómászó sunyi.
2020. júl. 7. 13:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!