Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Miért húzódik el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért húzódik el minden férfi tőlem amikor flörtölni próbálok velük, annak ellenére, hogy gyönyörűnek tartanak?

Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 21:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
31%

A szó valós, vagy átvitt értelmében?

Azaz, lepattintanak, vagy konkrétan eltolnak, mert büdös vagy?

2020. júl. 6. 22:23
 12/22 anonim ***** válasza:
13%
fürggyé le
2020. júl. 6. 22:24
 13/22 A kérdező kommentje:
Elfordítják a fejüket tőlem és eltávolodnak de egyik se lökött még el konkrétan.
2020. júl. 6. 22:25
 14/22 anonim ***** válasza:
27%
Én nem húzódnék el!
2020. júl. 6. 22:30
 15/22 anonim ***** válasza:
95%

Lehet hogy gyonyoru vagy, de egyszer azt olvastam hogy a top kategorias noknek nehezebb pasizni mint az atlagosaknak azert mert a pasik vagy csak meg akarjak fektetni oket vagy nem tudnak hosszu tavra tervezni veluk mert rastresszelnek hogy mennyire kategoriajukon kivul esik a no.

A masik dolog meg az lehet hogy tul ramenosen vagy tul varatlanul flortolsz veluk. Pld en biztos nem ereznem magam a legjobban ha varatlanul flortolnel velem, ahhoz kell az hogy talalkozzunk, meglegyen a vagy stb. Ha meg valaki be rakott barat kategoriaba akkor meg epp annyira gaz szamukra mint amikor veled probal flortolni valaki akit te barat kategorizaltal be.

2020. júl. 6. 22:53
 16/22 anonim ***** válasza:
22%
Lehet túl szép vagy, hogy igaz legyen.
2020. júl. 7. 04:20
 17/22 anonim ***** válasza:
75%

Igen sokszor nem hiszik el és átverésnek vagy szórakozásnak gondolják hogy egy jó nő foglakózik velük.

F

2020. júl. 7. 07:53
 18/22 anonim ***** válasza:
36%

Úgy hogy:

1. nem vagy "gyönyörű" valójában

2. indokolatlanul nyomulsz, semmi előzménye nincs a dolognak

3. egyszerre több férfivel is csinálod és ennek híre ment

4. "rißanckodsz"

5. átment rajtad a fél város és inkább nem kérnek belőled

Képzeld velem is volt, hogy egy meglehetősen jó csaj kezdett (amúgy teljesen indokolatlanul) flörtölni, de tudtam, kb. 2 havonta váltogatja a kanjait, ráadásul sokan közülük az ismerősi körből kerültek ki, szóval inkább nem kértem belőle. És amúgy is, egy dugásnál többre nem kellettem volna neki és nekme se ő. Engem pedig ez nem érdekel, ahogy a legtöbb normális férfit sem.

2020. júl. 7. 10:36
 19/22 anonim ***** válasza:
35%
18 Írta a kérdező hogy "átment" volna "rajta" a "fél város"? Akkor mit sértegetsz, személyeskedsz, húzol le ismeretlen embereket? Megsütheted a kis "erkölcsödet", ami szerintem nincs, csak szerinted van neked, ha ilyen undorító vagy. Gyűlölöm ha valaki igazságtalanul beleáll másokba, és ilyeneket terjeszt, te az életben is gondolom egy pletykafészek vagy, keserű pofával.
2020. júl. 7. 12:05
 20/22 A kérdező kommentje:
Az én hírnevem épp ellentétes a leírtakkal. Egyébként volt talán egy normálisabb srác aki azt felelte, hogy "hízeleg neki" a közeledés, de a nagyrészre nem ez jellemző.
2020. júl. 7. 13:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!