Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a normális kapcsolat, normális hogy erre vágyom?
már két éve egyedül vagyok. Nem volt rossz, de most már érzem, hogy készen állnék és érzelmileg elérhető lettem egy újra, komoly szándékkal.
Randiztam pár férfival, volt akik szimpatikusak voltak de azt vettem észre, hogy a kapcsolatok elvileg szerintük úgy működnek, hogy:
-napi pár szóváltás cseten(semmi hívás vagy nem tudod mit csinál a másik)
-heti 1-2x találkozás abból egy együttalvós esti randi a máasik meg valami rövidebb, tartalmatlan találkozo(pl en nem akarok éttermekbe járni meg ilyen merev dolgokat csinálni, kedvem lenne kajakozni, túrázni etc.)
amit én remélek:
-havi 1 hétvége teljesen együtt töltve, akármit csinálva de lehetőleg valami apró utazás, konkrét program, pl megnézni kastélyokat az országban, túrázni, biciklizni a balaton körül bármi.
-ne legyen gáz tudni akarni h mit csinál a másik, hogy telik a napja, legyen egy jóéjt üzi, hogy tudjam gondolunk egymasra
-ha a hétvégét nem töltjük végig együtt akkor hétközben 2 találkozó azért jó lenne.
Őszinte véleményeket kérek, ne bántsatok tényleg nem tudom én vagyok e a túl needy. Egyetemre járok, dolgozom, vannak barátnőim és életem, éppen csk az hiányzik belőle, hogy párom legyen. Én olyan partnert szeretnék aki a legjobb barátom is egyben, és mi vagyunk a legfontosabbak egymásnak. Elvégre ebből lesz majd család...22/L
Nagyából nekem is ezek az igényeim férfiként és szerintem a legtöbb normális embernek is.
Az exem mondjuk azt is kevésnek találta, hogy majdnem minden nap találkoztunk valamennyit és szinte minden hétvégét együtt töltöttünk. Aztán csodálkozott, hogy unalmas lett a kapcsolat, meg nem voltak újdonságok. Na mindegy ezt azért írom mert a túl sok együtt töltött idő is megölhet egy kapcsolatot.
Szerintem sokaknak nem fér bele ez. Hisz van aki hétvégén tanul, sportol, hobbit űz (ne legyen unalmas), házimunkát végez stb.
Másrészt, én introvertált vagyok, néha szükségem van énidőre: férjen bele az is, hogy néha nem találkozunk.
Nekem tetszik a beülős kávézós program, nem érzem merevnek. Ez a minden hétvégén utazzunk azonban nekem sok lenne. Mármint jó, legyen ilyen program is, de minden hétvégén (!).
Egyébként, Pál Feri előadásán hallottam, hogy a férfiak és a nők beszédigénye eltérő. Egy nőnek napi 10.000 szó kell átlag, egy férfi kevesebbel is beéri. Szerintem sok probléma és konfliktus ebből fakad. Mármint, a nő még mondaná, a férfi nem, és jön a kombináció, hogy "akkor nem is szeret".
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!