Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen a normális kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a normális kapcsolat, normális hogy erre vágyom?

Figyelt kérdés

már két éve egyedül vagyok. Nem volt rossz, de most már érzem, hogy készen állnék és érzelmileg elérhető lettem egy újra, komoly szándékkal.

Randiztam pár férfival, volt akik szimpatikusak voltak de azt vettem észre, hogy a kapcsolatok elvileg szerintük úgy működnek, hogy:

-napi pár szóváltás cseten(semmi hívás vagy nem tudod mit csinál a másik)

-heti 1-2x találkozás abból egy együttalvós esti randi a máasik meg valami rövidebb, tartalmatlan találkozo(pl en nem akarok éttermekbe járni meg ilyen merev dolgokat csinálni, kedvem lenne kajakozni, túrázni etc.)

amit én remélek:

-havi 1 hétvége teljesen együtt töltve, akármit csinálva de lehetőleg valami apró utazás, konkrét program, pl megnézni kastélyokat az országban, túrázni, biciklizni a balaton körül bármi.

-ne legyen gáz tudni akarni h mit csinál a másik, hogy telik a napja, legyen egy jóéjt üzi, hogy tudjam gondolunk egymasra

-ha a hétvégét nem töltjük végig együtt akkor hétközben 2 találkozó azért jó lenne.

Őszinte véleményeket kérek, ne bántsatok tényleg nem tudom én vagyok e a túl needy. Egyetemre járok, dolgozom, vannak barátnőim és életem, éppen csk az hiányzik belőle, hogy párom legyen. Én olyan partnert szeretnék aki a legjobb barátom is egyben, és mi vagyunk a legfontosabbak egymásnak. Elvégre ebből lesz majd család...22/L

2020. júl. 5. 19:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
64%
Nem bántlak, de 22 évesen ennyire nem kéne rágörcsölnöd a partnerkeresésre. Bőven ráérsz, inkább az erődre koncentrálj, hogy megismerd a határaidat, a munkabírásodat, és azt a területet, amit tökéletesen akarsz végezni-és a mellékterületeit is. Én a helyedben biztosan hanyagolnám most ezt.. Ennek nem most van itt az ideje, mert most rakod le az alapokat az életedben.
2020. júl. 5. 19:35
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Teljesen normális igényeid vannak, keress tovább, amíg nem találsz hasonló beállítottságú srácot.
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
1+ Pasi annyi van mint égen a csillag..nem vagy semmiről lekésve.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
huszonéves korosztálytól ne várj sokat...
2020. júl. 5. 19:38
 5/15 A kérdező kommentje:
Első, köszi a választ nem vagyok rápörögve viszont vágyom rá és ezt nem fogom elfojtani, szeretnék ezen a területen is kiteljesedni és tapasztalni, nem szeretek "kavargatni" ezért tényleg csak abba fektetnék energiát amiről legalább remélhetem, hogy megtérül. Irreleváns a korom,mert az élet többi területén kikövezett utam van, tudom mit kell tennem azért h ott legyek ahova kerülni akarok, de nem tudom hanyagolni mert erre vágyom, biologoiai szükséglet:)
2020. júl. 5. 19:48
 6/15 anonim ***** válasza:
0%
5 Én sok mindent tudok:D De azt is, hogy tombolnak most a hormonjaid, és ilyenkor lehet a legeslegnagyobbat hibázni..szemben azzal, hogy az eszedre hallgatsz.. Tudod: az okos más kárán tanul, a hülye a sajátján sem.
2020. júl. 5. 19:53
 7/15 anonim ***** válasza:
62%
Huszonévesen nem hinném, hogy erre sok srác vevő lenne.
2020. júl. 5. 19:55
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ez a túrázós és programozós fajta vagyok, bár nem vetem meg néha a merevebb helyeket sem. Viszont én meg pont azt tapasztalom, hogy a lányokat ez nem érdekli, és mindig lekoptatnak valamivel, pedig tök normálisan állok az egészhez,de így marad az, hogy haverral vagy egyedül járok el helyekre. 30F
2020. júl. 5. 20:00
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen normális , én is ilyen vagyok. ( Nem kapcsolat keresés miatt írtam) csak megnyugtatlak vannak ilyen srácok.

21/F

2020. júl. 5. 21:33
 10/15 anonim ***** válasza:
Amit te keresel az a normális párkapcsolat, csak olyat nehéz manapság találni... Mindenki barátság extrákat akar (akikkel te randiztál ők is a leírás alapján, én is mindig ilyenekbe futottam bele) csak, mert az kötetlen, nem kell beszámolni semmiről, nincs annyira kötődés stb. Ezt nem csak a te korosztályod keresi hanem az enyém is ilyen, ami azért 30 felé közeledve igen gáz szerintem, de ma erre van igény. Sajnos m tartozunk a kisebbségbe, aki normális, komoly kapcsolatot keres.
2020. júl. 5. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!