Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi sokáig egyedül él, létezik, hogy nem akar lemondani az ezzel járó kényelmről, akármennyire bejön neki a másik?
#10: A szemléletes példád a te szemléletedről szól. Más, ha feltud kapni 100 kilót egyedül, akkor általában felkap.
Oké, hogy te nem ilyen vagy, oké, hogy ezt nem akarod megérteni, de szerintem felnőttként (mert gondolom, az vagy), leeshetne már, hogy nem mindenki olyan, mint te.
11: Nekem úgy tűnik, pont te nem érted az utolsó mondatod végét: nem mindenki olyan , mint te.
Én értem, hogy van olyan is, aki pl. imádna 8 órát dolgozni ugyanannyiért, ha 4-et is lehet. De azt ugye érzed, hogy ez pont az emberek KISEBB része?
"..Semmi komolyabb dologra az életben..."
Itt nem erről van szó.
Csak arról,hogy addig alszok hétvégén,ameddig akarok.Oda megyek,addig maradok,amig jol érzem magam.Nem kell engedélyt kérnem,hogy mehetek e,vagy szólnom.
És egyáltalán,minden ,ami körülvesz,annak ott a helye,ahová teszem,és oda pakolok,ahova akarok.Azt eszek,amihez kedvem van.
Semmi se kell mástól,mert mindent megoldok.És nem vagyok rászorulva sem háziasszonyra,sem szakácsnőre.
Találkozunk nálam,vagy nálad.Elmegyünk valahová,és jolérezzük magunkat.
Ezért.
19#
Hát ez mellé ment.De semmi gond.
:-D
Leírtam,hogy milyen okok miatt él tudatossan egyedül egy férfi.Átvitt értelemben használtam az 1sz,1személyt
Nem rólam szólt a történet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!