Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A netes társkeresőn miért írkálnak komoly kapcsolatot kereső nőkre olyan férfiak, aki nem azt keresnek?
Kiírhatod színes, villogó, csupa nagybetűkkel is, az sem lesz elég.
Neked is úgy kell hozzáállnod a kereséshez. Nem elég odaírni, bárcsak ilyen egyszerű lenne. Itt sokkal inkább neked kell állítanod magadon, különben újra ugyan azokba a hibákba fogsz esni, mint előtte.
"Azért aki egy érettségit letett, az biztosan elolvassa."
És ha nem tett le?
Egy társkeresőn nem csak érettségizettek vannak, hahó.
Nekem annyira elegem volt ebből, hogy ha 20 éves egyedülálló, hosszú hajú, budapesti egyetemistát kerestem, és kizárólag 55 éves, kopasz, házas, 3 gyerekes vidékiek írtak, hogy egyszerűen kiírtam első mondatnak: aki kiesik a megadott intervallumból, annak nem írok. De szerinted nem voltak doszt, akik hisztériáztak, anyáztak, fenyegetőztek még hetekig ezen, mért nem írok vissza?
Akikkel szóba álltam, azokból is teljesen világos volt, mert sokan el is mondták, hogy csak a képet nézték meg, nem olvasták el, amit írtam.
Miért kéregetnek a koldusok? Mert adnak nekik. Az ügyesebbek többet megkeresnek, mint ami havi fizetésről sok diplomás ábrándozik.
Miért nem olvasnak adatlapot társkeresőn? Mert teljesen felesleges, úgyis a fotók döntik el, hogy kivel mész randira.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!