Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a nők hogy nálunk senki nem próbálkozik?

Figyelt kérdés

Ismerek egy nőt, 25 éves. Mindig azt panaszolja neki senki nincs soha. És “senki” nem akar ismerkedni vele. Közben nekem elmeséli hány “béna” “mamahoteles” “életképtelen” pasival megy randira. Kb heti 2-3 randija van. Ezeket a férfiakat akkor ember szamba sem veszi? Mert azt mondja minden alkalommal hogy “SeNKi” nem akar tőle semmit.

Jah hogy neki csak az valaki aki vagyonos meg extra magas , jóképű , sportos ? A többit úgy veszi nem is volt senki érdeklődő. 😀

Mi van veletek csajok? Csak az adonisz kell ? Mindenki más nyomorék senki ?

#felszínesség #adonisz #Tökéletes csak a férfi #Magas igények
2020. júl. 4. 15:00
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
7%

#29 Nem tudom mi volt az előtted írók baja, vagyis nekik is az volt-e, mint nekem.

Nekem az a bajom, a #26-ossal hogy valami eszméletlen ordas nagy önigazoló hazug fas.zságot írt le. Az "irreális elvárások" fogalom nem azt jelenti, amit próbál kamuzni róla. És a további hozzászólásait olvasva ezzel neki is tiztában kell lennie, mert nem kétbites.

Ergo hazudott egy jókorát, hogy védhesse az undorító női hozzáállást és egyben belerúghasson a kritizáló férfiakba.

2020. júl. 5. 22:50
 42/43 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon szép kis levelet írtál nekem kedves 41-es, sokat mutat a lelki világodról. Gratulálok. 👍
2020. júl. 5. 22:52
 43/43 anonim ***** válasza:
4%
Vagyis sokat mutat a hazugságokat leleplező, őszinte világomról? Király :D
2020. júl. 5. 23:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!