Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják azt a nők hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt a nők hogy nálunk senki nem próbálkozik?

Figyelt kérdés

Ismerek egy nőt, 25 éves. Mindig azt panaszolja neki senki nincs soha. És “senki” nem akar ismerkedni vele. Közben nekem elmeséli hány “béna” “mamahoteles” “életképtelen” pasival megy randira. Kb heti 2-3 randija van. Ezeket a férfiakat akkor ember szamba sem veszi? Mert azt mondja minden alkalommal hogy “SeNKi” nem akar tőle semmit.

Jah hogy neki csak az valaki aki vagyonos meg extra magas , jóképű , sportos ? A többit úgy veszi nem is volt senki érdeklődő. 😀

Mi van veletek csajok? Csak az adonisz kell ? Mindenki más nyomorék senki ?

#felszínesség #adonisz #Tökéletes csak a férfi #Magas igények
2020. júl. 4. 15:00
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
75%

Egyébként pedig igen, ahogy a 29-es írja. Humor, intelligencia, végzettség, kiegyensúlyozottság alapján jól lehet válogatni. A férfiak 80%-a ki is hullik a fenébe ennek köszönhetően. Aztán beszélhetünk arról, hogy kettőnk közül ki tudna előbb saját lakáshoz jutni szülői segítség nélkül, ki a higgadtabb és ki bírja jobban a (lelki) terhelést, ki nem érzi a hűséget tehernek és ki képes igazán (csapat)társként kezelni a párját.

Ja, hogy bennetek ennek a 10%-a nincs meg? Akkor mi a bánatot akartok egy olyan embertől, akinek nem releváns mondogatni a fiatalsága elmúlását, mert mire ott fog tartani, magasról leszarja, hogy hányan akarják megdugni? Igazából most sem érdekel. Én lennék a legboldogabb, ha egy szint alatt nem szólna hozzám senki. A csöndet jobban szeretem.

2020. júl. 4. 21:46
 32/43 anonim ***** válasza:
2%

"A férfiak 80%-a ki is hullik a fenébe ennek köszönhetően."

Tudjuk, a férfi pedig 190cm, 100kg izmos és pénzes. Ennek a 80%-a kihullik. Értjük. Sok sikert. Válogass csak, máshoz úgysem értesz :)

Az se érdekel mi a véleményed rólam vagy másik férfiről, mert egy szúnyog véleményét többre tartom mint egy éhenkórász kettősmércését. A szúnyog legalább eltakarodik ha leütöm, mert belém csíp, nem pedig okot gyárt rá, hogy miért jó az ha szívja a vérem.

Köszönjük.

2020. júl. 4. 21:50
 33/43 anonim ***** válasza:
92%
Nekem például nem kéne 190 magas 100 kilós izmos, pénzes férfi. Az én ideálom 170-180 közötti, jó ha erős de 90 kilónál ne legyen több, pénze meg annyi legyen, hogy eltartsa magát belőle. És a legtöbb nő hasonlóan gondolkodik. A férfiak kelendő 20%-a nem az übermacsó. Nézd meg kapcsolatban lévő férfiakat: egyszerűbbek, átlagosabbak. De értékes emberek többnyire. Na, ezt keressük mi nők. Csak a sikertelenséged miatt meséled be magadnak, hogy azért nem kellesz mert nem nézel ki úgy mint egy testépítő modell. Valójában más okokból nem kellesz.
2020. júl. 4. 22:00
 34/43 anonim ***** válasza:
94%
Egy átlagos nőnél is próbálkoznak páran, de nyilván nem mindegy, hogy kik. Nem mondom rájuk konkrétan, hogy senkik, de nem is számítanak a szememben. Nem értem, miért kellene olyannal foglalkozni, aki nem érdekel a tanulatlansága vagy a rohadó fogai, a koszos, igénytelen környezete miatt. Sajnos van, akire ez jellemző, bár nem roma és nem is csöves.
2020. júl. 4. 22:07
 35/43 anonim ***** válasza:
2%

"Csak a sikertelenséged miatt meséled be magadnak, hogy azért nem kellesz mert nem nézel ki úgy mint egy testépítő modell."

Nem vagyok sikertelen. A felvetésed itt hibázik. A másik pedig h én átnézek a nőkön, mert tudom milyenek.

4 mondatban összefoglalom:

travel addict

party addict

fizesse más addict

Szóval az ismeretlen nőt megvetem, gyülölöm ezekért, pedig leszólítanak utcán, odajönnek buliban. Sajnálom, jó nektek a Józsi is, az befogja ha nuniról van szó, én nem. Nektek egy béta fickó kell, akit ki lehet használni, majd okot találni rá h miért csapjátok/huzzátok/csaljátok meg. Kettős mérce, de ebben én nem veszek részt. Előre nem visz, hátráltatni se hátráltasson egy ilyen.Ha már hozzáadni nem tudsz a "közös" élethez, elvenni se vegyél el a másiktól, úgy ahogy én sem teszem, és a másik fickó sem teszi.

2020. júl. 4. 22:22
 36/43 anonim ***** válasza:
94%
Az ismeretlen nőt megveted? Gratulálok. Ezt érdemled te is. Nem vagyok sem travel sem party addict, és saját lakásom van meg jó munkám, de nézzél csak le nyugodtan mert nő vagyok. Én meg inkább ismerkedem normálisokkal.
2020. júl. 4. 22:37
 37/43 anonim ***** válasza:
13%

Helyes tedd azt, a lényeg, hogy megvetéssel nézz rá a férfire, aki szembe jön veled, tudasd h te "valami felsőbbrendű vagy", arra gerjed.....

Sok sikert.

2020. júl. 4. 23:34
 38/43 anonim ***** válasza:
93%
Na, az ilyenek miatt létezik valakire is az a fogalom, hogy senki.
2020. júl. 5. 01:04
 39/43 anonim ***** válasza:
16%

Tudjuk, minden ember hulladék aki nem hever a lábaid előtt...

Ismerem a nárcisztikus beteg embereket.

A senki az meg te vagy, voltál és leszel is, csak még hallatod a semmirekellő önimádó véleményed.

2020. júl. 5. 13:21
 40/43 anonim ***** válasza:
90%
#39 Nem tűnik fel, hogy te vagy a nárcisztikus beteg? Ki a fene beszél rólad? Mit kell mindent magadra venni? Jézusom, szűnj már meg....
2020. júl. 5. 17:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!